Glasanje

1. A ne brt gambi sve se nešto snebivaš, ustručavaš, nemoj slučajno tvoja internet reputacija da bude poljuljana. Uvek u senci nekog jačeg.

2. Lol tebra ali ja pojma nemam o cemu ti pricas sad

3. Pa ono kad kažu da si večito bio kučka "legendi"... nekako su i u pravu.

4. Haha ovo mozda bude zanimljivo xd

5. Sta ti znas kad si izjavio da si slabo citao forum? Aj ne kenjaj leba ti

6. Gambi picko sto spustas loptu

7. Samo mislim da si stalno u nekom grču.

8. Smara me da se prozivam preko fona, pogotovo sa Zapatom, nemam neko misljenje o njemu

9. zapata se transformise u super svorc zapatu i nastavlja da zapljuskuje gambita uvredama

10. A brate nije prozivka, nego ti si u grču ko treba a ko ne treba da koristi reč kiselo, jer rizikuje da bude krindži, obuhvati krindž obema rukama, oslobadja

11. Kakav grc, prokomentarisao sam da mi je jadno zvucalo, nauci da citas brt besplatno je

12. Nauči da čitaš, besplatno je.

2018.

13. Ne citam stosove po fb da ih recikliram, izvinjavam se ako si procitao negde medju posalicama kad si skupljao materijal da pises svoja remek dela na onom govnu

14. ахахах ојданићу

15. Gambika druže samo sam hteo da ti kažem da ovde u internet svetu smeš nekad da ispadneš glupav, krindzi i sve ostalo, zato i služi

16. Џими себи није дозвољавао да испадне глупав.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.