Glasanje

1. ajde bre sta ste se okomili na coveka ko svrake neke

2. neko jeste napisao negde skoro ovo za olanika i ljute i kisele glave, pa sta, mozda covek nije video

3. Kakav napad, prijateljski savet vise

4. Moram da branim svog brata perinja, moj veliki drugar i prijatelj

5. haha gambi drugar sam sa zapatom duvaj ga

6. Ne hvali se ovde time perinjo nije bas za pohvalu

7. izvini samo ga zezam što te nema u kolekciji

8. Haha zapata solidan selfpis

9. Perinjo dobro zna kolko sam uzivo velicina. Ali eto odabrao sam da na netu imam personaliti smotanog debilka

10. Ovu rec sam inace sad smislio self kao sam i pis kao popish mozda zazivi ne znam dal da definisem hm

11. hvala što si nam objasnio

12. даћу ти плус смјешно је али неће да заживи сиг

13. Haha pseto i bohor sabani, tacno zamisljam ovi 60 ljudi sto su glasali za to kako neobrijani u kosuljama na pruge i adidas patikama sa ravnim djonom sede u svojim reno meganima srecni jer su uspeli u dve stvari koja su im bitne u zivotu a to je da neko ne pomisli za njih da su sabani, i da nekog nazovu sabanom

14. Ne znam momke lično ali siguran sam da obojica mogu da ti završe sve po kući od stolarije, krečenja pa do vodoinstalaterskih zajebancija. Moj burazer je takav tip, volim takve likove

15. Pa mozda bih i mogao kad bi hteo, sreca pa imam vise para i od remea pa ne moram a i saban sam pa samo staklo i mermer kakva kurac stolarija

16. Maestro najveca osuda je da ti sin izraste u nesto ovako

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.