Ne znam momke lično ali siguran sam da obojica mogu da ti završe sve po kući od stolarije, krečenja pa do vodoinstalaterskih zajebancija. Moj burazer je takav tip, volim takve likove
koja si ti jedna mala skapana ukiseljena glavica, žalim te
Znam jebiga. Sam sebe žalim ponekad. Bedan sam skoro kao taj lik kog ismevaš stavljajući ga na avatar. Avaj! Kad provališ kevinu šifru sa Pink Kidsa baci još neku foricu ovde. Pa ti možda prodam spiku kako sam ukiselio glavicu. Mada ti se možda i neće previše svideti.
Inace sve pohvale momci, bas zivo na forumu danas
Ne znam momke lično ali siguran sam da obojica mogu da ti završe sve po kući od stolarije, krečenja pa do vodoinstalaterskih zajebancija. Moj burazer je takav tip, volim takve likove
mmmm i ja obožavam ovakve likove
Realno moje misljenje je da svaki muskarac treba da bude takav. Ja nisam bas skroz, dosta toga umem ali za neke stvari sam jos uvek bot
Pa i moje. A bilo i mog caleta, zato i znam.
pravi muškarci to rade s uživanjem
За почетак, закрпите гуму на бицикли без скидања точка. Па полако..
Znam jebiga. Sam sebe žalim ponekad. Bedan sam skoro kao taj lik kog ismevaš stavljajući ga na avatar. Avaj! Kad provališ kevinu šifru sa Pink Kidsa baci još neku foricu ovde. Pa ti možda prodam spiku kako sam ukiselio glavicu. Mada ti se možda i neće previše svideti.
Naprotiv prijatelju zanima me
https://s14.postimg.org/h2kj65uzl/Screenshot_2018-03-22-00-20-35.png
Pa ovo raste jbt na 117 ljudi.
Edit: CESID je.
Sajt dnevno posecuje izmedju 1800-2000 ljudi, sto prijavljeno sto neprijavljeno i nije neki broj
naravno ova cifra se duplira za mesec dana samo da se uvaze preporuke
al ne stvarno, koji kurac jbt... pa jel ne moze da se nadje 5 ljudi da kaze da ova dvojica nisu sabani hahaahha
Pa ljudi cene moj trud da budem saban zasto bi rekli da nisam?
ma kapiram, ali mislim od 100 ljudi da kazem delim po deset evra stisni da, bar 5 bi reklo ne kapiras
pa brate i ja sam među prvima glasao tamo da ste šabančine haha šta sad i za sebe bih glasao da sam šaban uvek
još čekamo tilmovu anketu
Ne kapiram. Mislim da kad bi dao po 10 evra da kliknu na to da su oni sami sto klikcu sabani da bi uzeli 10e
ma ono jebote uvek imas bar 5-10% kontrasa, ali moram priznati da si ujedinio javnost
Pa normalno kad god nesto radim dajem maksimum
vala si ostavio utisak
Hvala druze
nema na cemu, podrzi nas u borbi protiv nepravde i neko sa sajta ce te pomaziti