Glasanje

1. Ко први падне добија пермабан.

2. ajde šta se sad tu ližete i mirite
    te jedan popušta pa drugi pa onda ovaj prvi udara ponovo pa onda i ovaj drugi
    rokajte se
    voli narod igara
    održava budnost i posećenost sajta
    znaš koliko malih papetova sada upija sve te priče

3. Niste mi dragi ni jedan ni drugi ali ovog govnarka Bušida ne podnosim, kako mu pročitam ime odma mi skoči pritisak. Bušido j** li ti mamu. Ne znam ništa o tebi bukvalno niti sam u toku ove priče ali iz tvojih postova vrišti to koliko si govnar i negativac i smarač. Polupaj tu pičku Zapata. Stavljam 0.1 bitkoin na tebe!

4. Ja sam hteo da ti predložim, 2 ujutru. Park svetog save, niš

5. Lol ovaj Zapata ko neko dete iz osnovne koje se kurci i dobije batine pa kaze jaci sam ja nego mi bilo zao da bijem slabijeg

6. Ja bih Maestru tri dana, simbolicno :)

7. хљеба и бугара

8. Gambi, idi siši kurac nekog relevantnog iz 2009. Ovo je za velike decake

9. Koliko sam puta prošao kraj trošarine i pomislio jebote, koliko se vukajlijaških tuča ovde nije desilo

10. Bushido brt, moze pitanje, zaista me zanima. Vidim prozivaju te da si tobdzija, gle meni kad se digne ja moram odmah da ga surduknem u picku, ne valja mi to dodatno odlaganje minut dva ljubljenje i to, pocnem da gubim erekciju. Takodje ako je malo uzanije ili suvlje isto idem bas onako na silu. Kondome ne koristim jer kapiram da bi mi pao dok ga navucem, a i ne volim miris spaljene gume. znaci odma brutal force.

E sad, cmarcic je manji dosta, treba verujem dosta muke i bas jaka potencija ili se koriste lubrikati recimo, koja je tehnika ako moze explain, da se upotrebi eventualno u hetero prenesenom znacenju?

Ako nisi gej i ako te samo ovako podjebavaju u svrhu vredjanja i svadje izvini. Stvarno nisam pratio celu pricu.

11. ахахах маестро

12. Smarko ako ces da banujes idi na temu o rakiji i banuj smarace sa dupli svaki dupli na koji naidjes lagano

13. Busido picko jedna razocarao si me sada

14. Koliko sam puta prošao kraj trošarine i pomislio jebote, koliko se vukajlijaških tuča ovde nije desilo

E sad ne mogu

15. Ne mogu da banujem redom, ne znam ko je ciji dupli

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.