Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
U čemu?
Gambi jel počelo drugo polugodište
mislim da je ovo javio pricao mi je rasni da mu je on dao da pise s ovog i sa zavisnika
Imam knjige za šesti razred. Pokloniću ti ih ako znaš da čitaš. Besplatno.
batalite pricu cekaonicari raspravljaju o nagonima, bioskop besplatan
puno vike a na kraju ništa
KRECEMO SA PRAVLJENJEM PETICIJE, ko zeli nek se upise u temi. Tajno glasanje je reklo svoje, a sad da vidimo i javno ko podrzava ove sasvim legitimne i smislene zahteve. Imena budu dodata u prvi post
1. Ja, bombas
Osecam da će biti smeha
bunt protiv nepravde je u prirodi normalnog coveka, a gde je pecat u prirodi picke
ja podrzavam samo anonimno, pička sam jbg
Podržavam smenu kosmopolite
Da li je dozvoljeno nepartizanovcima da glasaju?
jeste, paninaro zloupotrebicu tvoj glas, sa stokom ne moze drugacije, nisam ja Djilas pa da idem kulturno dok ovi zloupotrebljavaju.
Shoma hvala na pametnom razmisljanju. Elektricar dozvoljeno je.
Ne podržavam smenu Kosmopolite
Podržavam smenu Truća
Podržavam poster i reakciju
sve u paketu, upisan
Stavljam veto na smenu Kosmopolite. Ćao
upisan si, hvala na podrsci, you know it make sense
podrzite sad ili cutite zauvek, zahtevi su sasvim legitimni i nisu usmereni ni protiv koga, ako cutis slazes se sa nepotizmom, zloupotrebom moderatoskih naloga, otkrivanjem identiteta na sajtu i laganjem.
DA SE JEDNOM ZA SVAGDA VIDI KO JE KO
ja sam za smenu svih modova sem zelenog lukca i sve na temi navedeno i sve