Glasanje

1. Olanik, mozes li da prevazidjes netrpeljivost prema meni i podrzis boljitak sajta?

2. Pokušavam da se setim kako se zvaše boske čije je Dunde dupli sad je papet na njemu sig

3. Luks je Dunde nije niko drugi

4. Deku ima li nade za nas? spreman sam da ti oprostim cinjenicu da si mi roditelje nazvao zivotinjama

5. Nade za nas? Hvala na oprostu veoma hrišćanski od tebe.

6. bombas samo budi uporan

7. Bombas aj se lizi malo sa mnom navuci cu ti 7-8 glasova sig(sig)

8. Navuci ce ti glasova al da si govno

9. Navuci ce ti glasova al da si govno

pa istina nema sta xd

10. I Bombi nije ti ovo fazon jbg
    Izlazes nas pritisku tj ljude ove sto glasaju
    Evo ti Pseto npr
    Jebe tamo narod na Šahu, ide djonom nekad, pojebo pola sajta drka narod itd
    A ja imam druze 3 krune posle Penzionera jedini autor u istoriji sajta bard pisane reci, u osrednjoj lovi lepog spoljasnjeg izgleda harizmatican duhovit i da ne idem dalje ne volim da hvalim sebe pustam druge ljude da pricaju o tome
    Pa sta mislis ti da ce nas ljudi voleti druze
    Pa nece jbg nemoj da se zajebavamo

11. 3 krune posle Penzionera jedini autor u istoriji sajta bard pisane reci

hahahah ovo mi deluje ko oni fazoni za Jokića kad pišu hvalospeve pa vade neke statistike od bogapitajkada

12. Pa deluje nema šta XD

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.