Glasanje

1. O vama dvojici razmisljam koliko o procentu humusa kod proizvodnje tratincice u Mongoliji. Ne znam kakve ja veze imam sa time koliko vas neko voli i gde sam ja sta pokrenuo za to, ne znam zasto me to pitas.

2. Pa vodis statistiku o nama mene ne vadis iz usta predstavljas kao da sam ti nocna mora a ne razmlisljas haha oce to

3. Gubis se i zakopavas samo dalje shabane.

4. Pa vidi moguce
    E budalo

5. ne vadis ga iz usta kao ni stevcin kurac :D

6. Ovde se radi o opstem dobru, ne pridaji sebi previse na znacaju. I za mene vecina misli da sam govno pa sta, neki ljudi zive u iluzijama i ne razumeju normalnu pricu, ali onda upotrebis verbalni malj od 20 kila zveknes ga po glavudzi i imas nepodeljenu paznju. Chinjenica da si shvatio kako si u ocima vukajlijasa ogroman shaban mkze samo da ti pomogne, zato iskoristi ove dane dok jos kontrolises mod naloge da se popravis u ocima vukajlijasa, a ne da se kanalis. Pa da nastavimo normalno druzenje kao ljudi.

Admire, glasanje nastavljamo jos neko vreme, a ti prihvati sugestije.

7. Znaci ne zelis me na svojoj strani? :(

Cisto da znas ja sam jednu garnituru modova oterao vec i postavio truca pa ti vidi koji sam soros ali ok necu da se namecem

8. nema moje i tvoje strane niti bilo cije strane ima samo istine... uvrede, gluposti i shabanisanje moraju biti eliminisane iz javnog diskursa kako bi oni koji imaju sta da kazu zaista i rekli, a mi ostali procitali nesto pametno

9. Pa ja ti kazem da sam shvatio da si na strani istine i pravde i da hocu da ti se prikljucim. I pitao kao ocigledno proscvecenijeg od mene za uputsva kako i kuda da dodjemo do cilja ali ne znam zasto me ne primas na svoje recimo desno krilo (ti si poveo bitku budi vojskovodja ja cu biti neki pukovnik eto koliko sam spreman da se spustim za vise dobro) osim ako ne mislis da je ideja toliko uzvisena da joj nisam dostojan?

10. gresis ako mislis da nisi bio predmet sprdnje i zloupotrebe takodje, borimo se i za tvoja prava ne brini

11. treba sve ove neaktivne debile od modova razmodovati ukljucujuci i kosmopolitu jer ispoljava negativne efekte menopauze nad ljudima na forumu

12. Pa sad se ne brinem. Hvala ti sto si otvorio oci meni slepom, sada ce se suociti sa mojim gnevom. Koje su instrukcije sada, kazi, izvini sto dovodim u pitanje tvoje odluke ali onaj strajk mi ne deluje kao bas najsjanije resenje?

13. ostaviti samo zelenog lukca, ostali dovidjenja, stavite nekoga ko zapravo cita forum
    make vukajlija great again
    "Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega."

Psiholog | 20. Februar 2011.

14. A dobro Bomb ti i jesi govno jebi ga da se ne lazem
    A ovo za mene sam ti objasnio imas solidno dug post procitaj jos jednom ako nisi iz prve sklavirio
    Za Erua vec nemam reci kevće okolo ko keric neki maleni ni vi na cijoj se strani trudi da bude ga ne jebete 2 posto
    Tuzno odista

15. I takodje si se ogresio o mene
    Za Pseta ne znam i nemežem da tvrdim ali ja ozb ne ulazim na Kosmopolitin profil

16. maleni

izvini covece od stene odvaljeni xdd
    tuzan je tvoj kompleks koji vuces i kompenzujes ga drkajuci na debele i visoke zene, nesto sto te malo priblizava tvojoj idealizaciji pravog muskarca

17. Boh pridruzi nam se u istini ili budi spreman da snosis posledice

18. ahahaha pa zamisli da uđe neko na moj profil i čita pvt sa nekim legendicama sajta star sedam godina, joj šta sve tu ima c c c
    treba stvarno jedan dan da sednem i pobrišem sve to

19. molim da ne internisemo o pojedincima, zelimo da se vrate ljudi koji pisu o knjizevnosti, realnoj politici, zanimljivim stvarima, verovali ili ne, mimovima, skecevima... ne zelimo shabanisanje i uvrede svakog ko je pametniji i ima sta da kaze

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.