Odlazim sa sajta

1. Ma da mi je da sačuvam što više glava braćala, to mi je jedino.
    A da oće, no što nego neće Pani, sve prolazi, pa i kule i gradovi i Skadar na Bojani.

2. Zato smo se mi i vratili na sajt, da ga vaskrsnemo iz mrtvih. Snaga čovekova se u nevolji ogleda. Tvoje je da nam čuvaš ledja kad ustreba, a mi svoje jatake ne zaboravljamo, možeš biti siguran.

3. Vratite džimija, uz njega dolaze i sve najbolje pičke sajta i odatle sve ide prirodnim tokom aktivnost cveta itd evo rešio sam problem jel teško bilo

4. E vidiš drukčije kad Tilmo kaže, već vidiš neku zlu namjeru.

5. Hahah a džabe.. ja u klin, ti u ploču, a sve u kurac

6. Otišao sam. Možda navrnem nekad, al ne vjerujem. Poyy, bilo je lijepo dok govna nisu sve upropastila.

7. Nemoj reci malena da sam te foliro, tvoj sam profil odavno blokiro

8. Nisii me volela u ono vremeee, a ja sam zeleoo saamo jednoo

9. Evo finog prijedloga i sa moje strane.
    Ne mogu ja više ovo, nemam živaca ni vremena, pijem neki rivotril, šta li, propisao mi doktor. Dok mi se stanje ne popravi, neću ni pod razno ulaziti na vukajliju, a ti kaizene, kako hoćeš, razmodovao me ili ne, bole me uvo. Defke sam sačuvao u jednom pdfu, postere i reakcije ne vjerujem da ću vidjeti, tako da, so long vukajlijo, dok se ne unormalizuješ ili dok ne budeš onako pozitivno nenormalna kao nekad.

10. A mogao si i samo da kazes debilusi da popusi kurac i pobanujes duple naloge i svi se lepo igramo

11. I vratis armina

12. Не може човек, пије ривотрил

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.