Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ako ti odgovorim bicu verovatno i prvi koji je to uradio
A jebiga kosovarčina je, to mu u prirodi
Opa pocelo smo da se vredjamo
ŠORKA!
Perinjio ako je suditi po onom sto Thilmo kaze mozes slobodno da ga prozivas za fizicki izgled xd
E sad znas i sam koliko vredi Thilmova rec na ovom sajtu..
Kurvice oces jednu ciganjsku samarcinu??
Kakvo jebeno razvlačenje Pseta po sajtu. Pao je na niske grane, tovare ga svi gde stignu. A tek će koliko vidim.
Razvlace me isto koliko me ti prozivas. A znas koliko je to to je nula majmune hahahaha napisao bih tii neke ruzne reci ali se plasim da ti neka deca u igranici ne cutaju preko ramena haha joj al ti rekao
neću ja da vređam za fizički izgled, to je njegova struka
Ne kontam sto pozivate Pseta, brate lik je direktan i to ali skroz ok, ima na ovom sajtu mnogo boljeg materijala za tovarenje.
A sad vidim koje su to glave, fazon perinjo, nebitno
Radite sta ocete necu da se mesam i nemam pravo al banujete li Zelenu kockici krv ce da padne
I Radeta od glavnog posto imam sifru i od njega, ustrebace
gambi koji si čin?
Pozdrav za Elektricara takodje
Des Boh šta ima brt
Oo elek de si bre
Pijem vinjak i gledam utakmicu, standard ko i uvek
Nekad samo bez utakmice
Alert, gambi primetio nekog iz starih dana vukajlije, saće krene da salutira
Hahahah
Des gumeni, sto godina
Boh ja vadio umnjak danas pa pauziram, sutra možda uzmem nešto za dezinfekciju.
Doktore nije lepo što menjaš nadimke, ne može čovek da te navata. Inače pozdrav i za tebe iako si bugarski izrod lolo