Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ja ću sutra po rakiji da udaram sa ogmom
Ovo je spešl edišn u iščekivanju mundijala.
Що? Многу дрьнкаш.
Koja je ovaj Zapata jadna glava, toliko da menja nikove od blama svaki dan haha
Dobro je da makar konta
Nemojte se tuci
Se sećate Zapate kad je bio Božo Barselona i sve bio u tom gasu hahahah
Solidne je skečeve bacao tada
Menjam jer mi se može. Ti ne možeš jer nisi umeo da pišeš definicije, kad je bilo bitno. A na sajtu je bukvalno 12 likova, nemam gde da se sklonim kad se izblamiram.
Mislim da čujem džimija kako zove da mu opereš noge.
Kako pršti tema kad se ljudi sretnu hehe
Zapata proba da se proziva sa glavama pa plaky, kontam da ga zato nisu ni platili na Tarzaniji, znam da su neke glave npr redovno placali skroz korektno. A tebe zvali da im brojis stolice.
Btw smisli nesto originalno brt, ja bih se osetio gluplje da recikliram fore Bobgroka
ahaha ''glava''
koristiš burzumov rečnik. još jedan u nizu tvojih gospodara.
Sad ce zapata da zove perinja veterana iz Cada i viljuskaristu vrsnog da ga brani jer ga diraju i plaky
Da si iole obavesten znao bi bolje od toga pa ne bi izvalio takvu glupost lol, nisi ti kriv sto te niko ne gotivi osim perinja
Zapata takav jadnik ispao koji sou
grešiš, gamby, zapata je ovde vrlo omiljen
E ali kad malo bolje pogledas, lik je napricao svasta i ispao veliki jadnik, ok. Ali brt kad vidis koliko je verodostojan nakon sto je ispao Jewdja sa Bushidom i Jtu, pa procitas ponovo, pogledas da je lik napisao da Frenki ima problema sa drogom, a ono da lik vari. I da Soros placa Oksa, a njemu pradeda cetnicki vojvoda, pa ja sam jebeno izvristao ahaha
Kosmopolita laze Zapata tamo da ume da jebe ne primaj se bzvz, provereno
pa stvarno je četnički vojvoda jbg
kosmo :*
Vidis, da imas svojih uspeha u zivotu ne bi tudje uspehe prisvajao kao svoje. Jbg