Epilog večeri: gambi izuništavan. Sad se stvarno povlačim, jer čojstvo je štititi drugog od sebe a moj pradeda je bio četnički vojvoda, ne smem pred njim crveniti. Svako dobro prijatelju, i kad uzmogneš objavi famozni
Ja ne znam dal vas dvojica kapirate da ni jedan nije pobedio i da marko u kini slusa jace prozivke malenih petogodisnjih kineza iako ih ne razume jer pricaju kineski naravno
Pa pseto ne svodi se rezultat svake rasprave na to ko je koliko puta kome rekao da pusi kurac ili da mu jebe majku, ne mogu se sad i sa tobom pickarati jbg ostavi za drugi dan ako bas moras, smorih se vise
Pa nisam ni mislio da se rezultat tako broji ali prosto nemate materijala da neko nekoga zamaze govnima jer su sve sto imate dzimi i tarzani sto su ga ujebali i onda samo silujete. Prosto nemate nikakve informacije jedan od drugom i sve se svodi na “moj cale jaci od tvog” iskulirajte jebiga pa ako budete obojica tu na sajtu vec ce neko KIKSNUTI sa necim pa cete se prozivati ajde
Ma Reme ne pricam da l je za ban il ne kurac me boli debilno je jbg to kazem
Skocimise kazi ti meni jesi jebo druze
Pa jbg Boh, kad se tako random ubacis, delujes kao nezni vitez u belim patikama. Nemoj to raditi, eno i Pseto ti rece.
Boh ne znam dal si video moj post upucen tebi na prosloj strani
Eo Ps Santjagu odgovorio sam pa ujedno i tebi
Kakav vitez brate kosmopolita ima jezicinu poganiju od pola nas ovde fino se snalaZi ona sama
ja cu vas zastititi kosmopolita od ovih baraba
http://octopup.org/img/mexico2005/m/Mexico-2005--0946-0224-Eronga--Guy-Riding-Donkey.jpg
Hahahah PeZ
Jos je jace jer je s one teme
Epilog večeri: gambi izuništavan. Sad se stvarno povlačim, jer čojstvo je štititi drugog od sebe a moj pradeda je bio četnički vojvoda, ne smem pred njim crveniti. Svako dobro prijatelju, i kad uzmogneš objavi famozni
SPISAK 7
Kakav vitez brate kosmopolita ima jezicinu poganiju od pola nas ovde fini se snalaZi ona sama
Pa to je i razlog vise da to ne moras da radis.
Doduse to sto ima jezicinu i odgovara svima nije usko povezano sa tim da su odgovori smisleni ali to je druga tema.
pezose, lakše mi je mnogo kad si tu
Pa zapravo i ne radim
Boh kad je vitez drugacije to izgleda
Pustite zapatu da misli da je pobedio ovde, kontam da bi se tacno ubio da ovde izgubi nakon onih 30e
Jos bolje ako nije tako brt
Ja ne znam dal vas dvojica kapirate da ni jedan nije pobedio i da marko u kini slusa jace prozivke malenih petogodisnjih kineza iako ih ne razume jer pricaju kineski naravno
Pa pseto ne svodi se rezultat svake rasprave na to ko je koliko puta kome rekao da pusi kurac ili da mu jebe majku, ne mogu se sad i sa tobom pickarati jbg ostavi za drugi dan ako bas moras, smorih se vise
Vi ste za posmatranje, vere mi.
Jesam, brate, sve po peesu
hahah
može i kao pravila službe a može i po psetu vidi kakva začkoljica šega šala pošalica đe su mladi tu je i šala
GAMBI, EVO GA ČE-VU, MIIIIIRNOOOO
Pa nisam ni mislio da se rezultat tako broji ali prosto nemate materijala da neko nekoga zamaze govnima jer su sve sto imate dzimi i tarzani sto su ga ujebali i onda samo silujete. Prosto nemate nikakve informacije jedan od drugom i sve se svodi na “moj cale jaci od tvog” iskulirajte jebiga pa ako budete obojica tu na sajtu vec ce neko KIKSNUTI sa necim pa cete se prozivati ajde
Dobra poshalica Zapata