Prijedor-zahtev da se banuju svi dupli pisam im u usta

1. ovom zapati ne treba dati ni viljusku da se igra pasce na nju

2. Nisam u kontaktu sa njima bonbi. Nego vidiš li ti nekog boljeg kandidata za moda od mene

3. ja ne vdim nista dok se Kozma i Truc muvaju sajtom kao modovi, zaslepljen sam

4. truć dolazi na jedan sat nedeljno

5. ahahahaha jel te ja zaslepljujem priznaj, znala sam da je obostrano

6. Pa mozda nemamo isti kriterijum za uvrede ali za ovo

kapiram da ti genetika ne dozvoljava širinu pogleda žimiti, al evo da ti objasnim prosto

bi ti u rl zalepio dandaru da te resetujem na fabricko da si zensko jos tri puta. Delimicno zbog izrecenog delimicno zbog cinjenice da ti sam ti se obratio u najnormalnijem civilizovanom i kulturnom maniru. Doduse i ja sam saban, mozda je do toga.

7. Ma nisu ti perice nego neki sto su na nekim skupim green street elite hooligan jaknama hahah to je rasni imao ideju da prodaje xd

8. hahaha kako ga jebe ruzno, de ti je sad prijatelj prijatelju, reci opet da bombas jede govna.. ustvari, verovatno je on i pisao tu poruku

9. Bombas jede govna, eto rekao sam

10. pa baš sam bila kulturna, a i ne znam šta ti bi uopšte da mi napišeš nešto

11. Prvi korak kad postanem mod- permaban za duple

12. Pa da, to je ostalo upamćeno kao "Rasnijevi prišivači."

13. pa baš sam bila kulturna

Reme da ti pozavidi

14. Prvi korak kad postanem mod- permaban za duple

Šteta, baš sam hteo da lobiram za tebe.

15. Селектор Младен
    Prvi korak kad postanem mod- permaban za duple

to bi se već dogovorili, zapata;-)

16. Ne vidim razlog da ti se ne obratim. Rece mi i boh da si nesto kivna na mene da sam te nesto vredjao ali ja se ne secam cega. Jedino se secam da sam ti rekao da si umisljena medicinska sestra skolovana u komunizmu needukovana za koriscenje novih tehnologija i da sam se ponudio da dodjem i da vam odrzim obuku za dz jedino ako je to. U svakom slucaju ne vidim razloga za pominjanje onih od kojih sam nasledio gene, za ovo da sam glup me boli kurac.
    Edit: svakako ti se nisam obratio kao tebi nego kao moderatoru i nisam samo tebi nego sam poruku iste sadrzine poslao na adresu 5 moderatora s tim sto sam tvoju editovao i dodao a na jedan glagol da bi bio zenski rod

17. wellcome to my world, mene vredjaju godinama

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.