Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
odjebi bre pseto
Banuj me
Jedno tehničko pitanje ko zna: kad više autora koristi isti nalog, da li mogu istovremeno da budu ulogovani ili mora jedan da se odjavi da bi se drugi prijavio? Nemojte se lažno stideti, odgovorite mi, treba mi za seminarski.
pa nije ti deku vređao porodicu, on te branio, bombas
mislio sam da lezem, dolaze mi gosti ujutru, ali sad cu da trazim sat vremena dok ne nadjem, sram te bilo sto me ovako jebes
Mogu da budu ulogovani u isto vreme, boh i ja smo u isto vreme bili na cetu samo on pisao kapsom a ja malim slovima da ne bude zabune
Hvala ps.
ne otvaraj neke stare rane, bombas, izdigni se iznad toga
nisu stare, od pre par dana, ali ako neces da banujes zbog vredjanja porodice svoje prihjatelje kazi da se ne mucim, budi covek iako si Kozma
Banuj me kurvo vredjao sam te i i dalje to radim
dogovoreno pseto
bombas, saću dekyu da pošaljem jedan oštar pvt
odgovaraj neam citavu noc
alo bre
poslala
znaci tako, ostar pvt, tvoja malenkost je vaznija od necije porodice, tebe nazvati ruznim imenom je automatski ban, ostale ko jebe anje su vredni jel tako?
Kosmo kad već ispunjava želje, odaberi mi nešto, fali mi za krunu.
brate, pseto nešto mrcvari ceo dan, sedam dana je primereno
ti vrediš meni najviše
ok kosmopolita, nema nikakvih problema, dala si legitimitet odavno da se nad pojedinim ljudima moze najcrnje izivljavati i vredjati, dok se nekom ne sme reci a.
Uglavnom pocinjes da shvatas polako da si me malo potcenila ili si sebe precenila. U svakom slucaju kobna greska.
tebi odgovara da sto vise ljudi bleji u banu da bi ostala mod bako