Fala Kosmo, velika si
tebe sam potcenila, bombas
laku noc, odbrana ti se polako tanji... videcemo koliko jos, cenim vrlo kratko, a nisam ni poceo usput.
laku noć, lepo spavaj, ljubim ljubim
Pa jebacu ti mater sad
u pravu je pseto, treba banovati duple
Pa da l sam ja tolika budala da sve ove godine mislim da je zavisnik dupli od Javia??? E pa jebite me.
jeste, perice, dao meni javio lozinku pre sto godina, pa dala ja rasnom kad ga banovali dušmani, pa psetu pre neki dan za drugara u nevolji i vidiš kako mi vraća
Uh, dobro je, počeo sam da sumnjam u sve svoje rezone i sve što znam.
E aj sad skrati psetu ban, da ne umre forum opet.
ne postoje ni teoretske šanse
Dobro, možda baš i nisam odabrao pravi momenat da pitam :/ Takta mi je često manjkalo.
uz lozinku zavisnika sam mu napisala vrlo jasno i kulturno bez zloupotrebe molim i on jebe mater. meni je umrla majka odavno, tako da je ovo baš vređanje
a zamisli tek skoro da je umrla
dobro bre eru beži u kurac ti sad
Ode ovo sve u krasni.
daj i meni krunu jebiga nijesam ni ja šugav valjda sam zaslužio što branim sajt od legendi a ne smiju mi ništa napisati jer znaju da ću ih naći u gradu da ih šamaram
Редовно рукоблудим на сећање на осећај жваљења са бившим девојкама и немам осећај кривице због тога.
Eto sajber narode, vidite šta znači status legende: pojavi se nas šačica, objasnimo u čemu je problem kratko i jasno, nedelju dana kasnije posećenost kroz krov, moderatori ne samo da rade nego banuju (jebote) i Bohora i Pseta i sijaset duplih, pišu se definicije, forum preljeva, a balavurdija i dalje srećna jer misli da su najpametniji.
E, ali treba zato biti legenda.
Imate potencijala, treba vam samo mala pomoć tu i tamo.
čestitke na kruni, perice