Prijedor-zahtev da se banuju svi dupli pisam im u usta

1. čestitke na kruni, perice

2. Fala Kosmo, velika si

3. tebe sam potcenila, bombas

4. laku noc, odbrana ti se polako tanji... videcemo koliko jos, cenim vrlo kratko, a nisam ni poceo usput.

5. laku noć, lepo spavaj, ljubim ljubim

6. Pa jebacu ti mater sad

7. u pravu je pseto, treba banovati duple

8. Pa da l sam ja tolika budala da sve ove godine mislim da je zavisnik dupli od Javia??? E pa jebite me.

9. jeste, perice, dao meni javio lozinku pre sto godina, pa dala ja rasnom kad ga banovali dušmani, pa psetu pre neki dan za drugara u nevolji i vidiš kako mi vraća

10. Uh, dobro je, počeo sam da sumnjam u sve svoje rezone i sve što znam.
    E aj sad skrati psetu ban, da ne umre forum opet.

11. ne postoje ni teoretske šanse

12. Dobro, možda baš i nisam odabrao pravi momenat da pitam :/ Takta mi je često manjkalo.

13. uz lozinku zavisnika sam mu napisala vrlo jasno i kulturno bez zloupotrebe molim i on jebe mater. meni je umrla majka odavno, tako da je ovo baš vređanje

14. a zamisli tek skoro da je umrla

15. dobro bre eru beži u kurac ti sad

16. Ode ovo sve u krasni.

17. Ipak sam te naterao da banujes makar jedan dupli iako si rekla da NECES DANAS IZ PRINCIPA. Jos ti treba kerozina rekao sam ti vec PSETO WINS BY KO pozz

18. daj i meni krunu jebiga nijesam ni ja šugav valjda sam zaslužio što branim sajt od legendi a ne smiju mi ništa napisati jer znaju da ću ih naći u gradu da ih šamaram

19. Редовно рукоблудим на сећање на осећај жваљења са бившим девојкама и немам осећај кривице због тога.

20. Eto sajber narode, vidite šta znači status legende: pojavi se nas šačica, objasnimo u čemu je problem kratko i jasno, nedelju dana kasnije posećenost kroz krov, moderatori ne samo da rade nego banuju (jebote) i Bohora i Pseta i sijaset duplih, pišu se definicije, forum preljeva, a balavurdija i dalje srećna jer misli da su najpametniji.

E, ali treba zato biti legenda.

Imate potencijala, treba vam samo mala pomoć tu i tamo.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.