Za Truca si govno ako si grobar, nemas pravo cak ni nq misljenje odmah te banuje. a ako si cigan mozes da radis bukvalno sta hoces na sajtu kakav bednik
sad sam primjetio šablon svih tema na vukajliji u zadnjih mesec dana
-prve tri strane razgovor o temi
-deset strana oftopik
-tri strane bombijeve borbe protiv ciganskog lobija
-nastavak oftopika dok tema ne zamre
Сад је репрезентативна пауза две недеље, неће Бомбермен имати ништа ново да постује, па ће вадити из рупе неке крађе. Спреми се да се број страна Бомбијеве борбре против циганског лобија на шаљивом сајту Вукајлија.цом удесетостручи.
Kashof
-deset strana oftopik
Inače za sam
Ako dodješ s duplog reci ko si da se ne dolazi u situaciju da se sad Eru tipa uzima za ozbiljno
Aha ovo je Eru preskočiću da čitam jer je debil
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Па некад је сајт био жив, сад је помало, имаш 15 активних чланова.
Za Truca si govno ako si grobar, nemas pravo cak ni nq misljenje odmah te banuje. a ako si cigan mozes da radis bukvalno sta hoces na sajtu kakav bednik
navijam za budućnost, čisto da ne bude zabune
Е искрено не знам и не занима ме то за Трућа, јербо сам га виђао сам на ШАХ теми. Сори.
Ја не навијам ни за кога.
-deset strana oftopik
Сад је репрезентативна пауза две недеље, неће Бомбермен имати ништа ново да постује, па ће вадити из рупе неке крађе. Спреми се да се број страна Бомбијеве борбре против циганског лобија на шаљивом сајту Вукајлија.цом удесетостручи.
Lol Kaškofe
-deset strana oftopik
Додај ту негде и свађање.
pa oftopik je uglavnom napušavanje
Hahah kaskof
А добро, деси се некад и да скрену на другу тему. Углавном тема увек мора да има сваку ту тачку.
Ево сад и ова.
Inače za sam
Ako dodješ s duplog reci ko si da se ne dolazi u situaciju da se sad Eru tipa uzima za ozbiljno
Aha ovo je Eru preskočiću da čitam jer je debil
sad da navijam za zvezdu mogo bih da promenim nik u kaškof, ali grobarčina sam jbg
mozes mene da opljujes to isto ispunjava uslov
Ухх.. нисам ја ничији дупли.
PARTIZAN
nisam ja od onih što prodaju veru za večeru bomb držimo se zajedno
Hahaha kiki, tesko ces ti nadimak promeniti
moze da se promeni nik, npr olanik ocito neki mogu drugi ne mogu uvek bilo i ostalo