Prijedor-zahtev da se banuju svi dupli pisam im u usta

1. A dobro, Oli je maskota, ko Mali Stanoje

2. ja sam pitao neke kako da promenim nik,oni mi objasnili i ja to odradio,svako to moze,ne znam zasto mislis da ti ne mozes,moze i bombas,nego ovo radi sta vec radi sta god da je xd

3. ja mogu jer sam krunisan zasluzeno, ako mogu svi red bi bio da napisu u pravilima kako

4. kako se mijenja nick?

5. pretpostavljam da ce Kozma i Truc objasniti kad dodju na red da koriste svoje naloge

6. bombas
    ja mogu jer sam krunisan zasluzeno

jaooooo

7. pitao sam kosmopolitu pre par meseci i rece da samo kazan ima tu opciju menjanja imena i ovi sa krunom. ok ako neces da promenis nik, reci necu a ne nemamo tu opciju. i pojavi se plok odjednom wtf sta kurac

8. kiki, izvini al mrzelo me baš tad

9. Kosmopolito hocemo li banovati malo?

10. E, ako ste zaključali onu temu o promeni nadimka, to znači da je nepotrebna i glupa, hoću reći spem, jedan papet je za spem (duhovitom!) temom dobio 3 dana, a ovaj sad ništa.

Ko je bombaš i ko ga štiti, to je pravo pitanje sad.

Ja mislim da je on trućov i kosmopolitin zajednički dupli. Jedino to pije vodu.

11. E a to za promenu nika što vas muči, pa to smo sos i ja započeli ima tri (edit:četiri zapravo) godine, sos je glavni cigan bre to je filip čović nije niko drugi

12. Kosmopolita nije za ovaj predlog i ne zeli da ucestvuje. Razlozi za njeno neucestvovanje su:

1. Nije u dobrim odnosima sa mnom
    2. Morala bi da banuje bohov i glavnijev dupli
    3. Ostacemo na sajtu samo ona, bohor, stevco, seltik i ja

Eto tako za sada stoje stvari, videcemo sta kazu ostali moderatori.

13. Zeleni lukac prihvatio prijedor i ne mrzi ga

14. videćemo to za lukca

15. sarmirace ga evo ja vam kazem

16. Iskompleksirala se sad bezmo u sumu

17. ajd zakljucaj ovo i banuj pseta tri dana, red je.

18. Nema bana ovo nije spem nego legitiman predlog ne lupajte

19. zna on sam da se brani

20. Ne lozi se gambi sprda se paninaro

A i da me banuje sta sad, ima duplih kolko oces xd
    Edit: uleteo paninaro

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.