ja sam pitao neke kako da promenim nik,oni mi objasnili i ja to odradio,svako to moze,ne znam zasto mislis da ti ne mozes,moze i bombas,nego ovo radi sta vec radi sta god da je xd
pitao sam kosmopolitu pre par meseci i rece da samo kazan ima tu opciju menjanja imena i ovi sa krunom. ok ako neces da promenis nik, reci necu a ne nemamo tu opciju. i pojavi se plok odjednom wtf sta kurac
E, ako ste zaključali onu temu o promeni nadimka, to znači da je nepotrebna i glupa, hoću reći spem, jedan papet je za spem (duhovitom!) temom dobio 3 dana, a ovaj sad ništa.
Ko je bombaš i ko ga štiti, to je pravo pitanje sad.
Ja mislim da je on trućov i kosmopolitin zajednički dupli. Jedino to pije vodu.
E a to za promenu nika što vas muči, pa to smo sos i ja započeli ima tri (edit:četiri zapravo) godine, sos je glavni cigan bre to je filip čović nije niko drugi
A dobro, Oli je maskota, ko Mali Stanoje
ja sam pitao neke kako da promenim nik,oni mi objasnili i ja to odradio,svako to moze,ne znam zasto mislis da ti ne mozes,moze i bombas,nego ovo radi sta vec radi sta god da je xd
ja mogu jer sam krunisan zasluzeno, ako mogu svi red bi bio da napisu u pravilima kako
kako se mijenja nick?
pretpostavljam da ce Kozma i Truc objasniti kad dodju na red da koriste svoje naloge
ja mogu jer sam krunisan zasluzeno
jaooooo
pitao sam kosmopolitu pre par meseci i rece da samo kazan ima tu opciju menjanja imena i ovi sa krunom. ok ako neces da promenis nik, reci necu a ne nemamo tu opciju. i pojavi se plok odjednom wtf sta kurac
kiki, izvini al mrzelo me baš tad
Kosmopolito hocemo li banovati malo?
E, ako ste zaključali onu temu o promeni nadimka, to znači da je nepotrebna i glupa, hoću reći spem, jedan papet je za spem (duhovitom!) temom dobio 3 dana, a ovaj sad ništa.
Ko je bombaš i ko ga štiti, to je pravo pitanje sad.
Ja mislim da je on trućov i kosmopolitin zajednički dupli. Jedino to pije vodu.
E a to za promenu nika što vas muči, pa to smo sos i ja započeli ima tri (edit:četiri zapravo) godine, sos je glavni cigan bre to je filip čović nije niko drugi
Kosmopolita nije za ovaj predlog i ne zeli da ucestvuje. Razlozi za njeno neucestvovanje su:
1. Nije u dobrim odnosima sa mnom
2. Morala bi da banuje bohov i glavnijev dupli
3. Ostacemo na sajtu samo ona, bohor, stevco, seltik i ja
Eto tako za sada stoje stvari, videcemo sta kazu ostali moderatori.
Zeleni lukac prihvatio prijedor i ne mrzi ga
videćemo to za lukca
sarmirace ga evo ja vam kazem
Iskompleksirala se sad bezmo u sumu
ajd zakljucaj ovo i banuj pseta tri dana, red je.
Nema bana ovo nije spem nego legitiman predlog ne lupajte
zna on sam da se brani
Ne lozi se gambi sprda se paninaro
A i da me banuje sta sad, ima duplih kolko oces xd
Edit: uleteo paninaro