Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
zbilja, ko ima najvise duplih? ja desetak...
legitiman predlog koji se ne prihvata.
mali ker, sok od zove i još neki su dupli nalozi koji vrede više od erua koji je original, ne može se tako rigidno kosovarski gledati i banovati redom sve duple
mada sam zaboravio pasvorde uglavnom
Vrv rasni, napravio je oko 100 komada
da a jedan eru vredi vise od tvog bednog zivota koji se svodi na prevrtanje foruma i senilnih osoba
tako je kosmo. krešimir je blekholov dupli, odlicno pisanije tamo.
evo paninaro od deset ima tri kvalitetna dupla i bolji su i zanimljiviji od nekih originala, čemu ban samo iz razloga što je dupli
odjebi Eru
Kosovarski ili ne: dupli nalozi su zabranjeni od osnivanja sajta.
I prilicno sam siguran da nije do tebe da kazes da se ne prihvata ali necu da ti diram u autoritet znam da si osetljiva na to
E i bazzi, još jedan ČEKAONICA nalog, bazi eru vialpando i oni malopre pobrojani, ja kapiram da je sve to paninaro.
dajte bre ljudi pa ja sam pala na dupe kad sam saznala čiji je dupli gliban, kažite da nije bolji od većine originala
Čiji je dupli gliban
Ja ne moram ni da ucestvujem u ovoj raspravi jer sama sebi odgovaras. Cim napises “sem” znaci da razlog postoji.
ne volim ja taj glibanov stil ali postujem
haha koga boli kurac sto si ti pala na dupe, ti zavrsavas odiseju polako kolac ti je spremljen... dva moderatora u nacelu se slazu, samo polako
hahahahahahah Bombi
i tolerisani baš uvek dok nisu za samolajk ili vređanje, nemoj da lupaš
Boli me kurac ciji je dupli gliban i njega treba banovati
dupli nalozi su bzvz
gde mi je tema Obucimo Shumadinca, sta sad mim teme ne valjaju, nemoj sad da ti ja