Prijava

Ljudi, imam ja jedno pitanje (nisam hteo da otvaram novu temu samo zbog toga):
Da li je i vama smešno 99% spotova nekih "težih" metal bendova? Ne pričam o onome "mi smo na bini, pevamo i sviramo, možete samo da nas uvatite za patku", kao ni na isečke sa koncerta, nego baš na spotove. Ja se pokidam kad gledam tako nešto... :)

Мислиш овако нешто:

http://www.youtube.com/watch?v=BSDsYmZREwo

Јесте ми смешно. xD

И геј.

Алексић је геј сам по себи... :)

Spotovi mi se uopšte ne uklapaju u takvu vrstu muzike... Nekako, nije to to.

Чисто да се јавим и потврдим Џимијеву тврдњу да су ти спотови геј.

Metallica se od black albuma iskomercijalizovala i ušla u mainstream vode, ali ja to ne bih nazvao prodajom. Oni su i pre te komercijalizacije dostigli status najvećeg imena u svetu metala, pa su želeli na tom talasu da se probiju i ka široj publici, poučeni primerom nekih glam/hard rock bendova (Motley Crue, G n' R...). Opet, i da nisu išli na tu varijantu, pitanje je koliko su i inače bili sposobni da zadrže Ride the Lightning/Master of Puppets zvuk, ako imamo u vidu da je privatni muzički ukus članova Metallice u najmanju ruku sumnjiv. Ne možeš praviti jednu muziku, a privatno slušati nešto sasvim drugo - za razliku od nekadašnjeg perioda, kada su ih inspirisali Diamond Head, Venom, Mercyful Fate..., sada se lože na krš bendove poput Placebo, Incubus, Coldplay...

Где си ти , леба ти , чуо да се Металика ложи на Колбплеј?

Čuo od Larsa kad je govorio o najboljim albumima u poslednjoj deceniji, a indikativno je da i neki drugi poznati metal muzičari prilično hvale taj bend, recimo članovi benda Dream Theater.

Послушај њихов говор про пријему у Rock n' roll hall of fame и запамти које је бендове поменуо Џејмс.

А ово за Ларса , да видим клип , иначе ти не верујем... :)

Истина је ово што рече Треписимо. :) Чланови Металике од савремене музике скоро да уопште не слушају метал. Наћи ћу тај чланак, па ћу да окачим. Слушају неке геј ствари, нарочито Ларс.

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=131756

:хвата се за главу и пада са столице од блама:

Мастејн макар слуша Металику. xD

Мада Кирк има мало бољи укус...

А јебига људи , кад лупаш бубњеве и дељеш гитару из метал звуке 30 година , мало те веровано смори то. Мада то није оправдање...

Издвојио би из ових бендова WolfMother , нису тако познати овде , али су прилично добри , подсећају мало на Ејсидиси , плус су Аустралијанци.... :)

jesu prodali su se, ali izgleda da je u njihovim godinama to i logicno, ne znam, mada mejdeni opet nisu...