Ljudi, imam ja jedno pitanje (nisam hteo da otvaram novu temu samo zbog toga):
Da li je i vama smešno 99% spotova nekih "težih" metal bendova? Ne pričam o onome "mi smo na bini, pevamo i sviramo, možete samo da nas uvatite za patku", kao ni na isečke sa koncerta, nego baš na spotove. Ja se pokidam kad gledam tako nešto... :)
Metallica se od black albuma iskomercijalizovala i ušla u mainstream vode, ali ja to ne bih nazvao prodajom. Oni su i pre te komercijalizacije dostigli status najvećeg imena u svetu metala, pa su želeli na tom talasu da se probiju i ka široj publici, poučeni primerom nekih glam/hard rock bendova (Motley Crue, G n' R...). Opet, i da nisu išli na tu varijantu, pitanje je koliko su i inače bili sposobni da zadrže Ride the Lightning/Master of Puppets zvuk, ako imamo u vidu da je privatni muzički ukus članova Metallice u najmanju ruku sumnjiv. Ne možeš praviti jednu muziku, a privatno slušati nešto sasvim drugo - za razliku od nekadašnjeg perioda, kada su ih inspirisali Diamond Head, Venom, Mercyful Fate..., sada se lože na krš bendove poput Placebo, Incubus, Coldplay...
Čuo od Larsa kad je govorio o najboljim albumima u poslednjoj deceniji, a indikativno je da i neki drugi poznati metal muzičari prilično hvale taj bend, recimo članovi benda Dream Theater.
Истина је ово што рече Треписимо. :) Чланови Металике од савремене музике скоро да уопште не слушају метал. Наћи ћу тај чланак, па ћу да окачим. Слушају неке геј ствари, нарочито Ларс.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ljudi, imam ja jedno pitanje (nisam hteo da otvaram novu temu samo zbog toga):
Da li je i vama smešno 99% spotova nekih "težih" metal bendova? Ne pričam o onome "mi smo na bini, pevamo i sviramo, možete samo da nas uvatite za patku", kao ni na isečke sa koncerta, nego baš na spotove. Ja se pokidam kad gledam tako nešto... :)
Мислиш овако нешто:
http://www.youtube.com/watch?v=BSDsYmZREwo
Јесте ми смешно. xD
И геј.
http://www.youtube.com/watch?v=PBaYbOnp7hU
Totalno gej. :)
Алексић је геј сам по себи... :)
Spotovi mi se uopšte ne uklapaju u takvu vrstu muzike... Nekako, nije to to.
Чисто да се јавим и потврдим Џимијеву тврдњу да су ти спотови геј.
Metallica se od black albuma iskomercijalizovala i ušla u mainstream vode, ali ja to ne bih nazvao prodajom. Oni su i pre te komercijalizacije dostigli status najvećeg imena u svetu metala, pa su želeli na tom talasu da se probiju i ka široj publici, poučeni primerom nekih glam/hard rock bendova (Motley Crue, G n' R...). Opet, i da nisu išli na tu varijantu, pitanje je koliko su i inače bili sposobni da zadrže Ride the Lightning/Master of Puppets zvuk, ako imamo u vidu da je privatni muzički ukus članova Metallice u najmanju ruku sumnjiv. Ne možeš praviti jednu muziku, a privatno slušati nešto sasvim drugo - za razliku od nekadašnjeg perioda, kada su ih inspirisali Diamond Head, Venom, Mercyful Fate..., sada se lože na krš bendove poput Placebo, Incubus, Coldplay...
Где си ти , леба ти , чуо да се Металика ложи на Колбплеј?
Čuo od Larsa kad je govorio o najboljim albumima u poslednjoj deceniji, a indikativno je da i neki drugi poznati metal muzičari prilično hvale taj bend, recimo članovi benda Dream Theater.
Послушај њихов говор про пријему у Rock n' roll hall of fame и запамти које је бендове поменуо Џејмс.
А ово за Ларса , да видим клип , иначе ти не верујем... :)
Истина је ово што рече Треписимо. :) Чланови Металике од савремене музике скоро да уопште не слушају метал. Наћи ћу тај чланак, па ћу да окачим. Слушају неке геј ствари, нарочито Ларс.
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=131756
:хвата се за главу и пада са столице од блама:
Мастејн макар слуша Металику. xD
Мада Кирк има мало бољи укус...
А јебига људи , кад лупаш бубњеве и дељеш гитару из метал звуке 30 година , мало те веровано смори то. Мада то није оправдање...
Издвојио би из ових бендова WolfMother , нису тако познати овде , али су прилично добри , подсећају мало на Ејсидиси , плус су Аустралијанци.... :)
jesu prodali su se, ali izgleda da je u njihovim godinama to i logicno, ne znam, mada mejdeni opet nisu...