Да ли мислите да се ,,Metallica'' продала?

1. @Mesja
    Što odma' ne kažeš...
    Sve sami neoborivi argumenti... :)

2. A što, bre, Ming, moraju da postoje argumenti da bi se nekom nešto sviđalo ili ne? I kvalitet je subjektivna stvar. A da smara, smara strašno. xD

3. Pa i mene smara... stvarno. :)

4. Ништа што је Металика икад створила није глупо. И Nothing Else Matters је ремек-дело. За то што је песма толико популарна, заслужна је публика која нема капацитета ни за шта што има више од 4 акорда. јебига.

5. ------------------------------------------------------------------------------
    Џими
    pre 8 sati

Ништа што је Металика икад створила није глупо. И Nothing Else Matters је ремек-дело. За то што је песма толико популарна, заслужна је публика која нема капацитета ни за шта што има више од 4 акорда. јебига.
    ------------------------------------------------------------------------------

Aмин

6. То нису чак ни акорди,него 4 жице на гитари.:))))
    Ај питај неког ко је данас изнео своју прву џитру из Митроса да ли би можда знао из прве да одсвира ,,Harvester of sorrow''? Наравно да не би,јер за то треба МАЛО више напрезања.:)
    Шалу на страну,та песма(још увек причамо о оној балади) је на концерте привукла и неку неочекивану публику,а то је свакако допринело популаризацији самог бенда.

7. Svejedno, može da bude i kvalitetno i nekvalitetno, ali subjektivno gledano - može biti i lepo i glupo. Meni je glupo.

8. ''То нису чак ни акорди,него 4 жице на гитари.:))))''

Али и оне, E, g, h и e, чине Е молски акорд! :)

Иначе, интересантно је (то сам тек скоро сазнао) да је Хетфилд одсвирао све гитаре у студију за ту песму, а има их на 5-6 канала. Кирк се појављује у споту, али се не чује на снимку. :)

9. Колико је једноставна песма,могао је комотно и Кале господар времена да је одсвира.И то на 8 канала.:))))
    Шала мала...Мада,нисам знао за овај податак у вези спота.Могуће је и да је то само прича.

10. Nije se Metallica prodala, samo se dobro unovčila. Nisam neki vrstan poznavalac muzike (zapravo, nisam nikakav), ali muzika evoluira, ka' i sve ostalo. Prilično sam siguran da bi Metallica napravila duet sa Timbalandom da se prodala. Ošišali su se. Pa šta? Oli ti njih da slušaš ili da gledaš? Odijelo ne čini čoveka, pa ni muzičara. Ne brinite vi za Metallicu, brinite za rok muziku, sve više naginje nekom dens-roku.

11. Ошишали су се првенствено због опадања косе. :) Ларс је скроз оћелавео на темену, па нема смисла да пушта дугу косу. Хетфилду је исто скроз ослабела коса. И Кирку се проредила, али има коврџаву, па се не примећује толико.

12. Zato Trujillo ima gustu, rekao bih čak i kvalitetnu :). Al se meni ipak više sviđa kako Newsted hedbengov'o :).

13. Ма, Клиф је ипак Клиф! :)
    Јебига, паде аутобус на њега...

14. Али је заслужено постао легенда.
    http://www.metallicaworld.co.uk/cliff1.jpg

15. Пеки она ознака "Металика Р.И.П." ти се јавља на свакој новијој песми Металике. Проблем је што не може више да се чита јер Јутјубери за сваки коментар испод десет минуса, одмах бришу тај коментар јер "нема везе са здравим разумом или нема везе са темом."

16. Mogu da se prodaju koliko god hoće, kada su za sobom ostavili pesme kao što je ova:
    http://www.youtube.com/watch?v=EzgGTTtR0kc

17. Ko god je slušao pank zna za legendarnu grupu Disorder. Elem, pre par godina svirali su na Akademiji, ulaz je bio 100 (i slovima sto) dinara, publika koja se pela na binu otpevala je pola pesama. A ne zaboravimo da su ljudi pank legende. To se verovatno dešavalo i Metaliki dok je bila opaki andergraund. Koliko sam primetio, danas Metalika puni stadione, karta košta tri-četiri hiljade dinara, bina je od publike udaljena na domet lovačkog dvogleda, pretres, gorile, zabranjeno unošenje fotoaparata, alkohola... Ma, da ne pričam. Da li se Disorder prodao? Nije. Da li se Metalika prodala? Nemam pojma, ali joj koncerti opako podsećaju na Madonine...

18. A na koncertu Cannibal Corpse-a je bilo drugacije? I sta, oni su se prodali isto? Uopste se ovde (koliko bar meni deluje) ne prica o tome, vec o njihovoj muzici. :)

19. Da. Mislimo da se Metallica prodala.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.