Najbolji načini za samoubistvo

1. a fazon napravis otkud znam xd sig ima i da se naruci za stoku neka giljotina xd

2. Skupljas pare da bi isao na safari dab se ubio nilskim konjom...

3. Kreneš da skupljaš pare za safari da te ubije nilski konj i skontaš da ne može to u srbiji tako lako i padneš u depresiju i rešiš da se ubiješ pištoljem i fejluješ pa jebemti

4. ma dok nabavis giljoten ili nilskog konja vec bi te prosla zelja za samoubistvom koja je cesto impulsivna

5. Reme bi npr otisao do bip pivare i skocio u onaj kazan veliki. Umro bi instant jer njegov organizam ne podnosi buckuris kakav je bip xd

6. Armin bi uzeo maksimalu i otisao posle u mocart da zateze oni ga odbiju da mu kucaju i srce mu stane

7. Kilogram bi priznao da je kosovar i umro od blama

8. ха још ми ниси заборавио то, па нема горе ствари него бити косовар а да ниси продао доле ништа, како да ме не буде срамота јбг

9. овај за ремеа ти је добар само да се замени бип било којим апатинским пивом џд

10. Pa necu ti to nikad zaboraviti. Uostalom i ja nista nisam prodao pa me nije sramota

Ma da al bip mu na 3km

11. daj smisli nesto za radmila za bonove za kafu xd

12. Nisam bre pisao za vajs, ko pusta te buve lol

13. vukajlija puna dezinformacija

14. Radmilu zena opere farmerke sa tiketom na kom ceka jos dve utakmice za 140k i cetiri bona za kafu on se prezarumeni u faci (posto je rumen i inace) ubije i sebe i nju i kera i zapali crvenog fiat punta sto mu tast rekao da kupi xd

15. Nisam bre pisao za vajs, ko pusta te buve lol

Zli ljudi bi rekli da si se nadrkao na Tarzane jer nisi želeo da ti uzdrmaju Vajs na prvom mestu Soroševskih plaćenika ♥

16. pa jel pisao ili nije, zbuniste me sad?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.