Prijava

Па добро бре Бохоре, јел има ко јаднији на овом сајту. Зајебо си и Радијацију који је само молио дискретно да му се штагод одабере, зајебо си и Чавеза који је имао директну материјалну корист од експонирања, зајебо си и Цокулу и комплетну екипу самолајкера са стуба срама, зајебо си и Стевчу и Јевђу од Монака јер је и он имао неку материјалну корист.

ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋНО ДА ТИ ЈЕ ВИРТУЕЛНИ ЕГО ТОЛИКО БИТАН И ДА ВУЧЕШ МОДЕРАТОРЕ ЗА РУКАВ ДА СЕ БЛОКИРА ТЕМА У КОЈОЈ СЕ ПОСПРДНО ШИЗИ НА РАЧУН КРУНА ТВОЈИХ ЈЕБАЛЕ ТЕ ОНЕ? ШТА ТИ ЗНАЧЕ ПОЕНИ НА ШАЉИВОМ САЈТУ У ЋИВОТУ И ТО ШТО ЈЕДАН ОД 120 ИСПИТАНИХ СМАТРА ДА НИСИ ШАБАН? ЈЕЛ ЗБОГ ЊЕГА СВЕ ОВО КАЖИ? МОЖДА СИ ТАЈ ЈЕДАН ТИ.. КО ЗНА.

АЈДЕ ЗА ОВЕ ДЕМЕНТНЕ ДА ПОДСЕТИМО КАКО СИ ЦИМАО ЦЕЛУ ЧЕКАОНИЦУ ДА ТЕ ГУРА НА НЕКОМ ТАКМИЧЕЊУ ДА ДОБИЈАШ ВИРТУЕЛНЕ ПОЕНЕ,... ЈАДНО. ВРАТИ КРУНЕ ШАБАНУ, ОТЕРО СИ 99% САЈТА, НАМЕТНУО СИ ШАБАНИЗАМ И НАСТАВЉАШ ДА СЕ ПОНАШАШ КАО ТВОЈИ УЗОРИ КРИМОСИ ДЕВЕДЕСЕТИХ. ОДЈЕБИ

ОДЈЕБИОСТАТАК САЈТА ЈЕ РЕКАО ШТА МИСЛИ О ТЕБИ, САМО ЈЕ ПРЕОСТАЛО ДА ТИ СЕ ОДУЗМУ НЕЛЕГАЛНО СТЕЧЕНИ ПОЕНИ (ЧИСТО ДА МАЛО ПЛАЧЕШ), А МЕНЕ КАО И ОСТАТАК СВИХ ЗАБОЛЕ ПАТКА ЗА ТВОЈ СКОР И ШТО СИ ОПСЕСИВНО-КОМПУЛТИВНО ЗАОКРУЖИО СВОЈ КРЕАТИВНИ САДРЖАЈ НА БРОЈ ДЕЉИВ СА 100.

* УКИНИТЕ ВИШЕ ОВОЈ КОСМОПОЛИТИ ДА ГУРА ОВОГ ШАБАНА.

Упис, трилеееерррр.

"Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu)."

Skodin blog | 04. Septembar, 2010.

bohor bogat a ti govno

Бохор власник андре не.

E aj nek neko nađe onaj Radjardov post gde se pita kako je Kosmopolita postala to što jeste

Kosmo Origins

realno jeste vukao za rukav one sto je nazivao daunima i molio ih da ga zaprate da ima vise zaprata nego strajakg