Prijava

Tema za ozbiljnu i konstruktivnu raspravu o zenskim guzicama. Sta se tacno dogodilo sa zenskim guzicama? Nisu vise dupeta to se nagojilo sve i raskantalo. Kako? Zasto? Da li sedenje za kompom/pred tv-om problem? Da li nema kvalitetnog seksa? Kad je granica u godinama posle koje sve ide u nepovrat? Da li su danasnje zene govna jer traze apolone a guzice im ko bacve za vino? Moze i kacenje slika ili klipova sa dobrim/losim dupetima i guzicetinama.

Не можемо да тражимо добра дупета кад смо и ми мушки отромбољени јбг. Садашња ситуација је да нема равномерне расподеле, или МЕГА инстаграм инфлуенсер дупета (ове што вежбају, пилатес, теретана) или нагојена/равна дупета, у зависности од генетике, ових неактивних. Скоро да нема средине.

А не траже жене аполоне, то је огромна заблуда.

Zabluda, sad kad gledaš fotke dupeta iz devedesetih i ranije, uglavnom mož vidiš fotke dupeta koja su zaista bila dobra, ima i sada takvih, ali nikada prosečna žena nije imala takvo dupe. E sada, možemo govoriti o tome da li je manje kretanja danas uzrokovalo blagi pad prosečnog kvaliteta, ali nije to neka značajna razlika. Trendovi se menjaju. A sada imaš par popularnih koza sa ogromnim dupetima provučenim kroz fotošop što deluju zategnuto i do jaja, a zapravo se prelivaju samo tako, i onda prosečna glupača uzme da se ponosi vellikim dupetom, zanemarujući da joj je dupe krščina, i onda sve to bude još za klasu gadnije. I dalje, oblik pre obima, al' jbg, na zategnutost i veličinu mož da utičeš, oblik je stvar genetike. Al lepo dupe je uvek prelepa stvar, da se ne lažemo.

Не можемо да тражимо добра дупета кад смо и ми мушки отромбољени јбг.

Pa nismo jbg, vrlo mali procenat muskaraca je otromboljen. Evo nase godiste uzmi npr i koliko znas otromboljenih a koliko solidno gradjenih ljudi?

А не траже жене аполоне, то је огромна заблуда.

Ma traze, ovo nije bilo pitanje. Traze jer mogu ali to su druge teme vezane za pickomonopol i pickopacenike to mozemo na drugoj temi da prodiskutujemo.

Zabluda, sad kad gledaš fotke dupeta iz devedesetih i ranije, uglavnom mož vidiš fotke dupeta koja su zaista bila dobra, ima i sada takvih, ali nikada prosečna žena nije imala takvo dupe.

Pa nije zabluda brate, evo uzmi i ti npr godiste 88 koje je ono kao izlazno godiste za 30+ i vidi koji je procenat dobrih

A sada imaš par popularnih koza sa ogromnim dupetima provučenim kroz fotošop što deluju zategnuto i do jaja, a zapravo se prelivaju samo tako, i onda prosečna glupača uzme da se ponosi vellikim dupetom, zanemarujući da joj je dupe krščina, i onda sve to bude još za klasu gadnije

Dobro sa ovime se slazem.

I dalje, oblik pre obima, al' jbg, na zategnutost i veličinu mož da utičeš, oblik je stvar genetike. Al lepo dupe je uvek prelepa stvar, da se ne lažemo.

I ovo je istina ali zene kao da ne kapiraju da im zbog dobrog dupeta oprostis i veci nos ili nemanje sisa.

Znaci ok imas i nedebelih zena, lepe i sve al dupe kriticno vire pistolji sa strane jbg to moze biti samo od sedenja jbg. I poslovi su danas drugaciji sve se guraju u neke kancelarije ili saltere poste banke itd i to se vidi po guzicama

Moj najbolji drugar je jedini lik kog znam da nije otromboljen. Ima trbusnjake, zategnut ko žica i sve. I nije jebo od 2014 sig.

Mislim da sada žene imaju sve uslove, bolje nego pre,, tipa nase mame, da imaju vrh dupeta. Ishrana je istražena do tančina, teretane, kasnije se udaju, imaju vreme za sebe. Ali zašto bi sve to radile kada je dovoljno samo da budu tu i mi ćemo da nasrćemo

Dobro zapata opet ti se kroz postove prozima pickomonopol jer riba kakva god da je startovace je 18 likova u roku od dva dana ali ima nas koji necemo jbg.

Pa ne znam gde se i kuda kreces jbg evo reme nije otromboljen, paper nije isto, ja nisam otromboljen, od nekih 5-6 najboljih drugara nijedan nije, sta znam vecina ljudi ovako po ulici ne deluje skroz otromboljeno...

Istina da imaju sve uslove ali je istina i da ih ne jebu dva posto eto za muskarce si rekao ali koliko zena naseg godista znas da imaju dupe a ne guzicetinu

Ja sam voleo velika dupeta i pre nego sto je to bilo kul

Pa upravo o tome pricam. Mozda smo mi matori ali eto lika znas bar tog jednog da ima trbusnjake i sve a ribu ne znas ni jednu.

Sta mislis gde je granica? Ja cenim 23

Hm. Onako bez ikakve tjelovežbe... pa to je neki limes 23, kada stvari krenu nizbrdo.

Inače, te fensi reči tipa limes, samo kad pričam s tobom koristim, jer znam da te nerviraju i da bi hteo da me šutiraš al avaj, ja sam u gradu gde kmeče zbog aerodrom

У којим годинама отприлике мушкарци добијају онај стомачић пивски, је л' зна неко од вас?

Jbg, ps, većina diktira trud, gomila pičkopaćenika im budži samopouzdanje, pa ne rade previše na sebi. Ali i kad pogledaš drugačije, ja sam se u poslednje dve godine solidno nagojio (nisam otromboljen, ali nije da imam pločice), pre tri godine sam bio mršaviji prilično, a u poslednje dve mi je uspešnost drastično veća. Generalno, ponuda i potražnja, imaš prolaz, nećeš podizati kvalitet usluge. Nemaš prolaz, trudiš se da postaneš bolji. To ti je to oko truda. I to je kod oba pola, s tim što je jebiga činjenica da muškarac najčešće ne gubi ili čak i dobija na muževnosti, dok god je i umereno deblji (ne pričamo o pihtijama), a žena gubi na ženstvenosti jako brzo.

E sada, moje neko mišljenje je da imaš dva tipa žena, one koje zenit dostignu jako rano, a posle toga ide brzo ruiniranje i one koje lepo stare. Druge su u manjini, ali ih ima. Ali tako je oduvek i bilo. Uzmeš bilo koji period, muškarac sa 40 deluje zrelije, ozbiljnije, uglavnom prestanu da budu maloumni hodajući hormoni, i usled svega toga, plus želje da ostanu atraktivni ženama (koje jelte mogu lakše da navataju nekoga), i usled takmičarskog duha kreću da rade na sebi, a to je ono na šta se žene uglavnom primaju. Sa druge strane, uvek kroz istoriju, čak, pogotovo kroz istoriju su "mlađe", tj. imaju zenit između dvadesete i tridesete, valjda biološki razlog, jebem li ga. Danas se to menja i ta granica se pomera, ali sve u svemu, drugačije utiču godine na jedne i druge. Sigurnost koju žene steknu sa trideset ih odvaja od rada na dupetu jer ima i drugih stvari, jelte, i imaju iskustva i nemaju onu klinačku nesigurnost oko malo većeg nosa, oko ovoga i oko onoga, skontaju da mogu da nađu solidan primerak i sa svim manama, to više nije toliko relevantno, i to dovodi do drastičnijeg opadanja kvaliteta dupeta. Muškarac ima drugi psihički sklop i to je onaj period kada čak i više krene da se angažuje oko sebe, jer jebiga, tada uglavnom počinje kriza srednjih godina.

I sad, ja pričam opet o prosečno solidnim ribama, ne o ribama koje nabiju 500 kila, niti o likovima koji se presele u kladionicu sa 35 i tuku vinjak ispred marketa do kraja života.

Malo sam rogobatno sklepao post, ali kontaš šta hoću da kažem. Kucam sa pola mozga.