Ispovesti.com

1. Ima gotovo 40 godina, a još uvek nije ni započeo da gradi samopouzdanje, pobogu Fendere treba se ženiš sutradan, ti ne umeš da zadržiš pažnju ni nama koji smo voljni i orni da te saslušamo i to posle naravno upotrebimo protiv tebe, a hoćeš nekoj devojci. Ne bih ti bio u koži

2. Pa da. Fendere napravi i ti dupli nalog pa ces imari samopouzdanja kao i ovaj degenko

3. Bio na ivici da me udari..pa fend doktore

ne ja sam opet morao da procitam zadnje 2 strane i opet sam de ismejao ko konj

4. Fendere, ja gitaru u narodnjaku nisam čuo od Raspućin benda, kome u folku treba gitarista?

5. ps
    Pa da. Fendere napravi i ti dupli nalog pa ces imari samopouzdanja kao i ovaj degenko

6. Poslednja aktivnost pre 18 min, ja reko on pise poduzi post :/

7. Provoqime de squiptares bechmennes. Psetoi, pričaj nam malo kako si ljuštio Djanija u holdemu tokom dugih kokainskih noći. I to su solidno komatozne storije

8. Novi imejl i gugl trenslejt, solidno samopouzdanje.

9. ahahhahahah ja se kocim od blama na ove fenderove postove hahaha.

Ispresecao me par puta. Prodrmao me malo. Nisu u pitanju (samo) batine.

Jel samo meni ovo ima neki gej prizvuk? Ja mislim da je on jebo fendera.

10. Maestro ne ide ti na cast drkanje Fendera jbg
    Takav je čovek da će 200 puta da ti objasni jednu te istu stvar iznova i iznova e sad ako ti je to zanimljivo evo ja ne znam

11. na mene neko da se izdere i da me istera iz studija ne bi vise u zivotu progovorio sa njim, a kamoli jos da ga branim kao ma nije me jako, a i sam sam ja kriv

12. Pa ne znam bash
    Nekad to ljudi koji te vole rade za tvoje dobro da izvuces pouke?
    Da li gresim Pezose?

13. pa da, al kolko sam skontao iz price on mu je reko u fazonu aj bezi mi iz studija teras mi musterije koje su mi mnogo bitnije od tebe, ti mi fazon placas clanarinu 3000 mesecno sta mislis da ne mogu bez tebe, i skoro ga istukao

14. Ne verujem baš da je Fender pravio neku štetu, jer je najverovatnije sedeo u ćošku studija i krao zanat dok je maestro dirigent sluhista istom podučavao antitalente, mamine sinove i svakakav drugi ološ i po potrebi kuvao kafu i posluživao slatko od Šomijevih jagoda, pre će biti da je počeo da iznosi neke, spram njegovog umeća, nerealne zahteve, tipa album ili samostalna svirka, pa je zbog toga pretučen i išutiran van

15. ahahha trazio turneju da mu organizuje

16. Moš misliti kako bi se to najavljivalo po gradovima.

Ubedljivo najveći smarač koga je majka ikad okotila, večeras će terorisati vaša ušesa sa 400 decibela hitova Maje Nikolić i Ane Štajdohar sa Petrovaradinske tvrdjave, koju će pokušati da sravni sa zemljom samo uz pomoć struje, gitare i petodinarke
    Ulaz besplatan, izlaz na vašu odgovornost

17. Prodao si se, Fendere. Sa ovim lobanjama si hteo u jato, pa jebote ovo treba bacačem plamena
    https://scontent-vie1-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/14359608_1237850472913920_166925409_n.jpg

18. Srbin sam i imam zaručnicu iz hrvatske zove se Ivana. Kad sam rekao ćaletu za nju pitao me "Znači nije naša?". Odgovorio sam mu sa "Ne. Ona je moja." Način na koji me je pogledao i trenutak tišine prije njegovog zagrljaja nikad neću zaboravit.

19. исповраћао сам се по тастатури

20. Нервирају ме дјевојке које се на сав глас хвале тиме како не знају ни супу из кесице скухати, а да им и кухано јаје загори, као и мускарци који не знају ни сијалицу замијенити. Зато свакако знају надоградити нокте од пола метра, а ови други провести пола дана у кладионици. Извините, али да ли ви тако ретардирани планирате некоме сутра бити мајка или отац?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.