Prijava

Ово ти заправо солидно иде, 627. Ако стварно није волонтерски, онда утолико боље.

sve je to super fino lepo krasno, autore DCXXVII, ali imam jedno pitanje: zašto, brate, zašto?

to da šmoklja radi pa bih razumeo, ali ti idi izjebi nešto, bolje ti je.

Odlično, 627, ovakvi postovi i drže ispovesti u životu

Ajd možda je logičnije da stoji ovde

Expanding vukajlija

Kako ne bih otvarao posebnu temu, predložiću ovde - naime, šta kolege misle o tome da proširimo polje delovanja i infiltriramo se na neki forum, gde bismo delovali kao peta trol kolona? Svako bi napravio po nalog i mogli bismo tamo da sabotiramo i miniramo teme itd. Znam da nema ni jednog logičnog i zdravorazumskog razloga za tako nešto, ali kao da smo ikada bili ograničeni takvim tričarijama. Palo mi na pamet pošto redovno pljujemo po raznoraznim sajtovima i forumima.

Mogli bismo da banemo na onaj Miličin sajt recimo i predstavimo se kao desetak novih svežih žena, što da ne.

zašto, brate, zašto?

па изазивам реакцију као карлеуша јебем те уста есам написо на прошлој страни

Miličin sajt

који сајт ја незнам за то линкуј

Ono je na instagramu ne želim da pravim nalog za to đubre ni za pare, a kamoli za kakve ljute trolove

Sve i da mi Maestro uleti s odličnom satnicom ko za 4chan ne bih

Ја сам једном, у младости својој, притиснуо дугме за позивање лифта па побегао. И дан-данас ме гризе савест због тог хулиганизма.

ја сам пар пута притиснуо дугме на инферфону и побегао и дан данас се не кајем

ео један тролчић
Kada je krenula korona, maksimalno sam se distancirao, iz kuće sam izlazio samo do prodavnice/apoteke/pekare, eventualno da udahnem malo vazduha uveče kad se završio policijski čas. Te godine sam upisao fakultet, pa sam imao sreću da je nastava bila skoro sasvim online i nisam morao da se izlažem riziku, samo sam izlazio na ispite. Međutim, ove školske godine, skoro sve su prebacili na uživo, pa sam morao da nađem stan. Da bih smanjio troškove, našao sam cimera i dogovor je bio da nosi masku dok smo u istoj prostoriji i dok je u kuhinji, blizu mog suđa. Pristao je na to, mada nerado. Međutim, otkad su ove mere skroz popuštene, on masku odbija da nosi i svađa se drsko. Zbog toga sam odlučio da napustim stan, i on sad bez trunke stida govori kako sam ja lud, a zapravo je trebalo da on ode jer sam ja našao stan. Međutim, njemu odgovara sve i ne pada mu na pamet da ide, a još se i čudi što ja izlazim. Ljudi su stvarno bezobzirne životinje.

Otišao sam sa devojkom kod njene familije na druženje. Pričala mi je da su to sve pametni i ugledni lekari, a ja videh samo nabeđene intelektualce, koji igraju loš, neozbiljan šah, smaraju o poslu, ljubavnim aferama, piju, puše, porocima skrnave viteške vrednosti. Njena sestra od tetke je pokušavala da me muva, hvatala me za butinu ispod stola dok sam igrao šah sa nekim pacerom. Užasno sam se proveo. Šta sve jedan siromašan mladić, nekada vrlo perspektivan, mora da trpi kako bi se oženio bogatom devojkom...

627, rekao bih
"loš, neozbiljan šah" heheh

Šah loš i nikakav

нисам нисам
ахахахахахха али
DOK SAM IGRAO SAH SA NEKIM PACEROM

Dugo nisam bio tamo sta pisu tamo?

ништа смарачи тешки било забавно читати пре 7 8 година еххх, сајт им пропо ко вујаклија.
теме исповести
сех
веза
свекрва
ето то је то

Jbg raspao se domaci internet.