Isti ljudi koji čitaju taj sajt, prate zadrugu, farme, parove pizdarije. To je taj mentalni sklop zabadanja nosine u tudje živote. Malogradjanština. Jedino ne mogu da krivim Fendera zbog toga, on je dečko jagodinac i njima su takve stvari normala genetskom predispozicijom
Vratićemo nas sve, eno videh Limara juče, prekjuče, aktivirao se opet naš najjači adut, doduše trebalo ga je izgleda malo podbosti, heheh. POZDRAV, PANI.
Маестро деген је први почео да копира исповести и да покушава да тролује овде, а некоме сере да спемује.
Ако постоји нешто горе копирања тих исповести овде је то што постоје људи који у њих заиста верују, а и понашају као из тих исповести. То све несхваћено, то све жртва "злих и љубоморних" људи, то су краљеви и краљице драме, то има 25+. 35+, 45+ година и патетише као тинејџерка на пиџама партију. Лепо Бохор каже да многе исповести изазивају велики трансфер, али људи заиста јесу такви као у исповестима.
Ej bato imaš 36 godina, smrdiš tu kao stevčo cigan i ideš na sajt ispovesti.com, pa mater ti slepačku jebem
Ali sa podjednako jadne pozicije iznosi ta razmišljanja jbg
Pa ja sam najveći jadnik ovde, ne vidim u čemu je problem
Aha ok onda aco sry na uznemiravanju
Što ne osporava činjenicu da je ovde 98% imbecila i slepaca
Ej bato imaš 36 godina, smrdiš tu kao stevčo cigan i ideš na sajt ispovesti.com, pa mater ti slepačku jebem
A ne ne mi ne idemo redovno tamo nego smo evo danas i juče samo ušli da bi kopirali to ovde da da tako je živ mi ti
Isti ljudi koji čitaju taj sajt, prate zadrugu, farme, parove pizdarije. To je taj mentalni sklop zabadanja nosine u tudje živote. Malogradjanština. Jedino ne mogu da krivim Fendera zbog toga, on je dečko jagodinac i njima su takve stvari normala genetskom predispozicijom
mašite poentu sajta ispovesti.com
Gde si ti kad treba da se pometlaju govna sa sajta? Jesi li bacio orden iz revolucije u blato?
i ne samo što ulaze na ispovesti.com i gledaju zadrugu, nego većina njih sluša narodnjake usput
hahahaha radj
malo nas je, Bobe, evo i Zapatu su otjerali.
Ne najbolje zabavnjake da slusaju -.-
Vratićemo nas sve, eno videh Limara juče, prekjuče, aktivirao se opet naš najjači adut, doduše trebalo ga je izgleda malo podbosti, heheh. POZDRAV, PANI.
podbosti heheh
Spisak ljudi oteranih sa sajta
-ribe
-legende sajta
-lordovi pisanja
-mitke*
Ljudi koji su ostali
-sabani i indijanci koji slusaju narodnjake i citaju ispovesti.com
zvezdica: bezuspesno oteran pa se vratio
Ako dodje Limar, vratiće se i Granjka, gleda mi se taj večiti derbi, ne znam, suvim zlatom bih platio.
granjčilo <3
Sranjka ahahaha
Маестро деген је први почео да копира исповести и да покушава да тролује овде, а некоме сере да спемује.
Ако постоји нешто горе копирања тих исповести овде је то што постоје људи који у њих заиста верују, а и понашају као из тих исповести. То све несхваћено, то све жртва "злих и љубоморних" људи, то су краљеви и краљице драме, то има 25+. 35+, 45+ година и патетише као тинејџерка на пиџама партију. Лепо Бохор каже да многе исповести изазивају велики трансфер, али људи заиста јесу такви као у исповестима.
Рече вечити студент
ЕДИТ: Псовање мајке - 7 дана
Fendere jel te zastitnik jos bije?