Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018

1. Nije da mislim da cemo do polufinala mi jer smo mnogo dobri nego u odnosu na kvalitet igre ostalih ekipa

2. ma samo potpuno da proradi SRPSKI inat i lagano do polufinala, a tu je sve moguće ;)))))))))))))))

3. I u većim govnima smo bili u JA pred drugo kolo pukli prvu od ekipe koju je moralo da dobijemo nemci deklasirali australiju, nije bila obećavajuća situacija po nas igrali biti ili ne biti tekmu protiv jedne od najjačih ekipa na svetu. Tek posle pobede nad Nemcima je krenulo da nam se otvara a onda smo mi zasrali. Ova situacija je bolja mnogo nego što sam mislio da će biti pre početka spa,očekivao sam da ćemo se boriti da ne odemo sa nulom kući.

4. Daj boze orlovi taj tim srcem svim idemo delije legende nase ponos srbije love tamo daleko srbija do pobede

5. Eve reportaže na rtsu iz Vrela da slušamo kako Matić plaća ceh u prodavnicama jebeš tekmu repstacije bez toga

6. I idu po gradovima i pitaju rendom babe da predvide rezultat

7. Ovaj napaćeni narod je željan pobede i radovanja, te stoga najčešće prognozira 2:0 za popularne orlove

8. argentinci tukli hrvate nakon tekme

9. Veceras stavljam 1000 din na pobedu svajcarske i saciri daje gol, cisto da ispratim

10. Ja nesto cenim X-2 ovo i X-1 nasi jbg

11. Jebace ih dusko tosic

12. Svim srcem uz Island da pobedom pociste smrdu mesija sa prvenstva

13. Kome Island nije najgotivnija ekipa prvenstva taj nema dušu sig

14. Ko je ovaj momak da li neko zna, kazu bice sila, to je Neimar

15. Ovaj zapata nekad kao 13 godina da ima a ne 30

16. швајцарски нож, жица,сребреница

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.