Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018

1. Gambi jel ti to skudeto reko ili ti naislo samo od sebe

2. Ne kontam sto me vec drugi put povezujes sa deckom nisi mi jasan uopste, kakve ja veze sa njim imam

3. Pa vi ste ekipa bleja sprdnja zezanje trolovanje ovo ono

4. Ma kakvo trolovanje u 2018oj si lud ti haha

5. добијамо шиптаре лагано резурекшн митра волејом шаћири гаси инстаграм бразилцима се тресу гаће

6. мултидамус

7. Hoce dati saciri intervju na srpskom?

8. Trolovanje sam ubacio onako usput

9. Odin nije prihvatio prinete žrtve Islanđana a Nigerijcima je ritualno klanje kokoška dalo rezultate.

10. Да су овако играли против хрвата ехх... ови дресови имају чудну моћ

11. Sigurni sigurdson... pa kako ja pare da uzmem kad se penali promasuju odje?!?

12. шаћири после утакмице долази код анђуса у емисију да га бард научи који је оптимални временски интервал мјењања гаћа јер ће вечерас остати без њих кад са њиме заврше митар и цо сиг

13. Ako ne laže Sofascore Kostić umesto Ljajića ostalo nam je isto ko protiv kostarike

14. Multi koji to mi druže? xd

15. Ulazi Ljaja u drugom poluvremenu, lomi noge Džaki i Šaćiriju, otpeva Marš na Drinu, daje gol i večeras zaspi ogrnut srpskom zastavom. Proverena info.

16. још пола сата и митар враћа косово браћо пуни луду

17. sta sam pogresio mozd slovi j ali jasam bosanac i ja pisem i izgovaram ijekavicu

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.