Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018

1. Ajde neko da odg vialpandu željan je pažnje ljuto već par dana žao mi ga

2. mozda bi pare ulozene u fudbal trebalo da ulozimo u razvoj vojske i naoruzanja, vratimo kosovo, onda ne bi igrali protiv sacirija, dzakova i slicnih i imali bi u fudbalu vece i bolje rezultate.

3. Ja sam govno sto gledam i nerviram se. Još kad su muslina šutnuli sam rekao da bih voleo da nas svi napune ali večeras sam bas pukao. Majku tursku u picku im jebem ja.

4. i nikada nećemo skontati da ne možeš jebeno da igraš bunker celu jebenu tekmu, ako nisi usrani žabar.

Bravo, ovo stalno pricam.

5. A ovi jadni siptarski kurci sto ne igraju za svoju zemlju nego tudju, neki kurac se kurce, ne vide kolika su transfercina.

6. Koje smo mi picke

7. Opet prestajem da ih gledam nek puse kurac slepci. Muslina oterali zbog ovog govneta sto vredi 100 dinara

8. Kad igrac lacija vrijedi 150 miliona to znaci kraj svijeta, ej lacija.

9. Ma vredi on moje jaje da mu dam da zvace nedeljom kad zvoni crkva

10. Mrs picka li ti materina jebacu ti mater ja bezobraznu

11. Ozb sam ugasio TV a osećam se gore nego protiv australije 2010—te jebem ti nebo i svetska prvenstva dabogda se nikad više ne plasirali na svetsko

12. Na nivou paname cu ti jebati mater

13. Kako ide Srbi, ili ne ide

14. I bukvalno sam kada je počela tekma bio u fazonu "uuuu vidi ala su naši naloženi", i onda dadosmo ono govno, i blok, kao i uvek, jebeno, to nikad neću shvatiti. Nisi jebeni Island da ne možeš da igraš sredinu. Ne, umesto da smiriš govna tako što ćeš umrtviti igru i držati loptu, pa onda nalaziti rupe, ti jebeno igrač paničnu odbranu od jebeno petog minuta utakmice. Ej, od petog.

Ma nije tu kriv ni SMS ni bilo ko od ovih, šta jebeno možeš da očekuješ od igrača kada igra ne postoji. Jedino Tadić izgleda igrao na svoju ruku i zato se i nije uklopio u mrtvilo, ovi slušali jebenog Krstajića i furali defanzivu totalnu.

Imaš Kostića kome je jedini kvalitet što zna da trči, ali ne zna da iskoristi to što zna da trči. I ti ga stavljaš u prvu jer ne znam šta pokušavaš. Muslin je đubre od selektra, i isto bismo prošli i sa njim, da se razumemo, jer poslednjih trijes godina, mi ne gledamo šta imamo od igrača i konstantno furamo identičnu igru.

Ova ekipa nije sposobna za paničnu defanzivu, mogli su Šipci da nam daju još par komada lagano. Fora je što pokažemo da znamo da igramo ofanzivno na momente, ali ne pokušavamo, jer jebeno vodimo.

Imamo taj hrvatski košarkaški mentalitet i to je to. Krivo mi je što će sada pored ovako krš igre sudija koji jeste bio debilčina, da posluži kao opravdanje.

Al' generalno, očekivao sam da ću se više iznervirati, ono, jedino što mi krivo je što su Džaka i Šaćiri dali golove, ništa drugo. Jbg, sa ovakvom igrom ne zaslužujemo da prođemo, i to je to. Sranje je što ekipa ima potencijala, ali treba je dati nekom kretenu što igra ofanzivno da je vodi, pa jebo rezultat, menjaj pristup igri.

15. ko je retardiran? mi smo

ko opet safta kurac? sudija

ko je glup ko kurac? selektor mladen

kome jebem sve živo ženskog roda? džaki i šaćiriju

kome sve pohvale? Mitroviću

ko će osetiti srpski inat, srpski gnev? brazilci

16. nemaju svajcarci kvalitetnije igrace, mogli smo da ih dobijemo ladno al ne moze kad nas vodi debil

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.