Што неко нешто не предузме поводом овога?

1. скрипташи немачи живота напасете ми се муда добио сам 10 минуса мени значи то

2. stratimir
    Kad bi ti znao šta se sve može za dva meseca..

*Znala.
    Ja sam jedna od onih sa poslednje apdejt liste skinutih sa foruma. Iako su me skinuli na samom početku još, setili su se da me spomenu bar na kraju

Jaoo divno, osećam se bitnom sada

3. Cao malena kako si? Jel volis sampite i limunadu?

4. ps
    Cao malena kako si? Jel volis sampite i limunadu?

Volim belo vino i pastu

5. Jesi slobodna sutra za randevu

6. Znam da bi ta kombinacija vise prilicila veceri ali zelim da iskoristimo ceo dan

7. Ja sam bio nezadovoljan sobom dosta u poslednje vreme ali onda me je slawko okačio na sajt šurnjajest puta i osetio sam se relevantnim posle dugo vremena

8. хах, управо сам схватио, да је ово америка, козма би тотално могла да прода причу о шовинизму овде и како није дозвољено жени да о било чему одлучује на сајту

ал би било ту трендинга на твитеру

9. ps
    Znam da bi ta kombinacija vise prilicila veceri ali zelim da iskoristimo ceo dan

Onda spremi večeru

10. Pa nek proda

&sprle ma kakvi ti zasluzujes pastu iz madere necu da te ponizavam mojim spremanjem mada sam majstor eto idemo na veceru a spremicu dorucak

11. ps
    Znam da bi ta kombinacija vise prilicila veceri ali zelim da iskoristimo ceo dan

Zaslužujem, jer si me psovao čim sam došla ovde. Iskupljenje očekujem!

12. Pa evo oran sam da se iskupim

13. Iako ne znas da citiras hehe nema veze lepa si

14. ps
    Iako ne znas da citiras hehe nema veze lepa si

Kako ne znam? Vidiš da znam, to mi je objasnio gamby!

Jao baš ti hvala, iako i dalje ne znaš ko sam hah

15. Po mom laičkom mišljenju, Pseto, pokušavaš da jebeš KissArmy-a.

16. Сантјаго Коровјов
    Po mom laičkom mišljenju, Pseto, pokušavaš da jebeš KissArmy-a.

Hahahaha, ajdee gde baš njega nađe, on mi je i zakuvao sve ovo... Da ga znam lično, dobio bi pesnaju u čelenku, iako nisam muško, bolelo bi ga jako.

17. Proklet bio kisarmi ovakvu damu si ubacio u neprilike

18. Pa pokusavam da saznam ko si vidis li valjda daj mi sliku u pvt moze hot ili u kupacem iz albuma kusadasi 2017

19. ps
    Pa pokusavam da saznam ko si vidis li valjda daj mi sliku u pvt moze hot ili u kupacem iz albuma kusadasi 2017

Ništa to, ne smem, naljutiće se neko jako

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.