Sirotinjska spika II

1. мерцедес је најбољи ауто сиг

2. бемве је најбољи ауто сиг

3. Šta ako je Budućnost osvojila Abu... Piše Kurir da nemaju kapacitete u Morači za Evroligu, a čitao sam da ih je Bartomeu uzeo na zub jer su nameštali u Evrokupu. Tako da, bato moj, i sledeće sezone dolaze najači evropski klubovi u naš Beograd, našu Arenu.

4. Navijanje za zvezdu baaaaš odiše nekom sirotinjom. Navijati za paću je jednostavno debilski i nepotrebno ali zvezda je skroz sirotinja i ne kul favela sirotinja.

5. Slikaj pa da okačimo na fejs

6. Ma ja parkiram u rodi, jeste na 10 minuta od centra, nije do plaćanja nego je pokriven parking, leti hlad, a zimi ne moram da ga čistim od snega i ne kisne

7. Majstore, a koliko će to izaći?

8. E, možeš ovde da staneš, da da prošetaću pet minuta do kuće taman cigaru da zapalim, evo izvolite 200 okruglo, je l' tako

9. Sta fali Windowsu XP, sedmica i desetka nisu ni za kurac

10. сребро сија златним сјајем

11. Mozemo pobediti Brazil.

12. Racun 970 dinara, ostavlja 30 i kaze nek ide zivot

13. hirurski celik je meni najbolji ne izaziva mi alergiju

14. Маестро ♦
    Leto svima asocijacija na neku bleju pivo svetsko more jebanje itd samo meni na rad preteski svakodnevni

pre sat vremena

15. Боља је бронза него сребро јер се бронза осваја, а сребро губи....

Не сакупљам сличице, то је за децу....

Ма ко ће изнајмљивати балон, напољу је лепо време, а за те новце можемо и гајбу пива узети....

16. Al to u vezi hirurskog celika, jebem ti zivot, koji kompleksas trebas biti da to furas. Znaci nemas para, znas da nemas para, a hoces da nosis kajlu od 200 evra, a nemas 200 evra, i umesto da jednostavno ne nosis nista oko vrata ti kupis za 20 evra hirurski celik. Pa jebo ti ja mater

17. Uci uci trebace ti

18. Mi svi gledamo Istine i lazi u kuci

19. Нико у културу да улаже, а ПСЖ купује Нејмара за 220 милиона....

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.