Sirotinjska spika II

1. Suniti i šiti bi hteli da porazgovaraju sa tobom i jedni i drugi.

Brate, kad si od tih vernika, najbitnija stvar na svetu je da si najveci i najtacniji

2. Ne znam celt, nekako sam misljenja da toga na tom nivou nema. Ne vjerujem da bi im smetalo i da je najbolji teniser ahmed iz jemena koji praktikuje islam i propagira HIDZAMU lol, prosto te stvari su dosta važnije nama na ovim prostorima nego avg zapadnjaku

3. Plidu da ti skratim muke, u Srb se predstavlja da ga mrze jer je pre svega SRBIN a u Srbiji je ugl Srbin = pravoslavac. Sad Novaku se tolerisu ti izleti sa religijom jer je teniski goat, da se radi o ne znam nekom Bozoljcu ili Tipsarevicu razapeli bi ga odavno

4. Wtf-decko malo preslistas istoriju pa ces videti koje su sve sile i carstva udarale na Srbe, a danas ih nema. Zato ne sili se mnogo sa tom zlocinackom organizacijom jer i oni nece dugo trajati!

5. Zamisli nađeš buđelar pun para, šta bi prvo kupio?

6. ништа тешко је време треба штедети макс

7. Otiso bi na vasar u Konopnicu na gospojin dan, kupio cup od pecenu glinu, stavio sve u njeg, umotao ga u vostano platno i zakopa ga u zemlju, na odredjeno mesto, sedam metra od tuznu vrbu na sever

8. Velike, sa dve kugle kajmaka. Mogu odma posle toga i umreti, nema dalje.

9. A dođe li pomfrit uz to?

10. Opališ šamar vođi i ostali će se razbježati

11. zasto bas cocalija

12. србија шаље војске на косово

13. Koliko je kola? Auh, daćete mi kafu.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.