U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Recikliranim papirom ne brisem dupe a ne hleb da stavim unutri
Ali avaj ti si bio u Ruandi verovatno si i govna jeo pa ti nije gadno
Lupio sam sad jeli
postoje plantaze drveca koje se koristi za svrhu proizvodnje papira
svakako je bolje nego nerazgradiva kesa
inace kupovanjem odredjenih marki papira za kopiranje zapravo spasavas sredinu jer oni sade 3 drveta na jedno poseceno
Ali avaj ti si bio u Ruandi verovatno si i govna jeo pa ti nije gadno
Pa ono jest, generalno za svaku papirnu kesu koja ti je u životu prošla kroz ruke si usput dobio potvrdu da se radi o svežem, a ne recikliranom papiru na kojem spava patkica.
svakako je bolje nego nerazgradiva kesa
Tako je, među popularnijima je eukaliptus i još neke brzorastuće vrste koje se sade namenski jer za manje od 6 godina dostižu pun rast i razvoj. Industrijska proizvodnja drveta.
Pa nisam zato nisam metao leba u nju
Boh ne nubuj pls
Majstore, lepi preko tih plocica postojecih, lakse tebi, lakse meni.
Davnih dana u rodi marketu žena bleji kraj vitrine s jajima i drži u ruci karton najlošije klase i radi rokadu s jajima iz najbolje klase, i lagano u karton u korpu i na kasu.
Što se kesa tiče, ceger već par godina furam jer posle dva dana puna kuća bude plastičnih kesa, ne znam de ću s njima (solidna sirotinjka spika)
Second hand na kilo, e to je prava stvar
Poceli naplacuju kese 2 dinara, prelazim na ceger, ionako tako indirektno cuvam zivotnu sredinu. A i nece pukne, kad nosim vise od 3 piva
Lepo u ceger stavim ključeve, fon, novčanik, šta da guram po džepovima da se cepaju
Од сваког прилога по мало, кад је бал нек' је маскенбал....
Šta fali olovci iz kladže, mala, praktična, a povrh svega - džaba
Ма какав i7, то те терају да дајеш више пара, кор 2 дуо и даље шљака Јутјуб и Фејс, шта ће ми више....
Ма јеб'о кафић, вид' како је лепо време, паркић и дволитарка су мајка....
Stavi malo rakije na to
Ма какви штапићи за уши, узмеш лист веецее папира и очистиш уво, исто ти дође...
Ovde ima postova koji su klasično upinjanje u pokušaju da se ispadne zanimljiv u skladu sa temom, ni blizu sirotinjske spike.
Ma kupio sam senika, praktican je