Sirotinjska spika II

1. Jebi se pseto xD
    A reci brate da nisam u pravu za ovo upinjanje.

2. Nemoj se srditi na mene xd

3. U pravu si, gonzo, ja to zovem Sale D Snajperisanje, on je imao te varijante "ma nećeš valjda da kupuješ papuče, eto imaš stare patike, pa im iseci petu i ovo sa strane i napiši FILA flomasterom"

4. Ajahhaha ajde ne lupaj sada

5. E koliko vas dolazi da znamo, posto placamo od stolice?

6. Ahhahah ne nego potvrdi mi koliko vas dolazi iz kuće

7. tešem liniju malo, preskačem večeru

kašljem nešto od cigara, pokušavam da smanjim

8. Jebem li im mamu sirotansku, imam 4 svadbe i sve 4 sirotanske svi me pritiskaju s pitanjem jel vodim i devojku a ja necu da je vodim jer koju ce mi picku materinu ta debilka mrtva kad ce biti masa picaka tamo, ona nesto smara hoce da ide nemam pravi razlog da je odjebem, i evo sad mi se ne javlja majmunka ceo dan a 6 puta me pitaju jel ide ona. Mamicu joj jebem u picku majmunksu. Ja joj iz svog dzepa kupim telefon da bi me kulirala na njega posle. Mrzim zene iz dna duse svoje

9. Zeno gledaj jel muzika spremljena, fali nam za krmetinu i ostalo mesiste, jebemudete i pelinkovac kud zaboravi, sta te nerviraju moji roditelji boli me kurcina sta ako si trudna 7 mesec izdrzi tri dana, otkud znam de se nakupi 400 zvanica jebeno.... ej cekaj, stani. nismo pitali Maestra jel dovodi devojku jebote

10. Ма какви доктори и операције, знам човека, однесеш му кило кафе и намести ти све кости....

11. Однесеш човеку по литре ракије измасира те сат времена, какви киропрактичари...

12. To je to 357 mesta potvrdjenih. Bez Maestrove devojke. Šta misliš, da upišemo 358 i aupičkumaterinu?

-Ma najbolje da ću da bacim 14 evra haha, šta mi teško da ga pitam još 17 puta do svadbe.

13. Obicno se naznaci datum do kad treba da se potvrdi dolazak da je moja svadba i jebes mi koncepciju sa nekom glupacom sto kulira telefonske pozive rekao bih ti da niste pozvani

14. Novom vozilu opadne cena 50 posto u prve tri godine

15. Pokazi ciku kolko si ti jako dete. Vadi doktore bez anestezije

16. Bravo autore helsing. Ne znam zasto ali ocekujem od gvozdena da bas doprinese ovoj temi

17. ako si zedan pij vode

18. evo vidis da je isti ko pravi

19. recept za jafu, search

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.