Prijava

Ps, mislio sam na olija brata

Razgovor sa tobom mi deluje kao da imas neke unapred smisljene teze i odgovore i samo ih pejstujes nevezano za ono sto ti ja kazem/napisem jbg

Pa nije, samo si rekao da je novije bolje, al nisi rekao što?

Zapravo nismo ni krenuli debatu, ode 3 stranice na spem i na maestrovu nesigurnost zato što je sa sela.

I ja sam sa sela jebenog, pa me to urbano ni malo ne ugrožava.

Pa da ali si ti prvo pricao o proslim vremenima a u sledecem postu si napisao “ne nuzno starije” lol pa kako sad da znamo na sta mislis

Novije nije bolje samo je pribliznije ljudima tj prilagodjenije je

Napušite mi se kolektivno kurca sa muzikom, prijedu mi se govna kada neko stavi znak jednakosti između bilo koje muzike i kuloće, jadnosti, nerdštine i bilo čega drugog.

Koga jebeno boli kurac šta ko sluša. Što se metalaca i ostalih tiče, mržnja je uglavnom obostrana, i to u periodu dok ne počnu da im rastu stidne dlake, jer su tada nadrkani i opasni i moraju da se primete i jedni i drugi. Govna. Ko se posle osamnaeste loži da je posebna mala pahuljica jer sluša bilo šta ili tripuje da je bilo ko drugi jadnik jer sluša nešto drugo je debil i isprdak evolucije.

Što se ostalog tiče, ko kaže da ne volimo ništa i da samo hejtujemo. Evo, ja na primer izrazito volim
PATIŠPANJ ALERT
.
.
.
.
.
.
.
.
.
http://oi64.tinypic.com/2heetq9.jpg

да ли бисте јебали цецу док је била ћелава

Elem, sada ozbiljno, preterano glorifikovanje bilo čega izaziva hejt na drugoj strani i to je to.

Nema veze sa prošlim vremenima, samo su zicer primeri. Fokus je na nečemu što neka grupa smatra kvalitetom.

Eto reme je primer zlatan. Ima ljubav ka opskurnim filmovima i pravljenju piva.

A na obe njegove ljubavi sam obilno, ali obilno srao. I ne samo ja.Zašto?

Napušite mi se kolektivno kurca sa filmovima, prijedu mi se govna kada neko stavi znak jednakosti između bilo kojeg filma i kuloće, jadnosti, nerdštine i bilo čega drugog.

Koga jebeno boli kurac šta ko gleda. Što se filmofila i ostalih tiče, mržnja je uglavnom obostrana, i to u periodu dok ne počnu da im rastu stidne dlake, jer su tada nadrkani i opasni i moraju da se primete i jedni i drugi. Govna. Ko se posle osamnaeste loži da je posebna mala pahuljica jer gleda bilo šta ili tripuje da je bilo ko drugi jadnik jer gleda nešto drugo je debil i isprdak evolucije.

xd

Ne zapata, upravo ti imas nesigurnost mogu reci cak i kompleks sto si sa sela, jer dok celo tvoje selo radi paprike, paradajz, maline nebitno, ti procenjujes ko je kulji, hemingvej ili bukovski. Ti slusas neka sranja od muzike za koje niko u tvom selu nije cuo. Ti kucas tekstove za interntet sajt. Ti si taj snouflejk, ti si taj cudan lik u selu sto se ne uklapa u okolinu, sto nema krug ljudi, ti mislis da se ti zoves buntovnik ali ti se zove otpadnik.

Zato sto si magarac. Svi vole filmove i pivo mi smo ga sprdali zbog nacina pricanja o filmu/pivu

Eno ja oziveo temu o rakiji i niko nije srao po tome i sta sad to znaci da svi vole rakiju?

Ma nisam bre sa sela, to sam napisao da se ne bi osećao ugroženim. Svaki tvoj post odiše strahom da će ljudi manje misliti o tebi jer nisi urban. Ti si kao latentni gej koji mrzi pedere jer kompenzuje.

Al viš, zanimljiva stvar, kucaš stvari koje misliš o meni i ja ne mogu da se načudim kolko promasujes i kolko to nema veze sa realnošću. A ja kad probam tebe da analiziram, sve mislim da sam provalio u detalj.

Kako pretenciozno i nadmeno od obojice.

ја сам оживио тему о ракији, ја то радим

To je valjda i poenta. Ti si sebi zacrtao, kao i ja. A nemamo pojma ni ti ni ja. Samo suvi hejt.

Haha najlosije vadjenje u internet raspravi je “au al masas jebote dal je realno da sve sto napises o meni promasis”

Rakiju ne mogu da pijem osim pre obroka ili onako jednu-dve reda radi, za zdravicu. Mislim da je to zbog malih čašica. Ne ide mi nekako radža iz viski čaše. A viski sipam liberalno, pola te čaše uvek.
Sve u svemu, rakiju ne cenim. Premda moram da priznam da ovo što naši peku ovde nema veze sa onim oridjidji iz Srbije, ali i njih ne volim da pijem do useravanja.
Osim ako baš ničeg drugog nema. Što je na sreću nikad.