Re-evaluacija predeterminisanog kvaliteta od strane milenijalaca

1. Pa mi nemamo raspravu. Ti si meni prezabavan lik ovde oduvek bio.

2. okrenimo ovu temu na rakiju, šta

manastirska rakija dobra je

vino u đurđevim stupovima što sam pio, pa to je fantazija jedna

3. Meni rakija bukvalno omiljeno pice mogu kad god da je popijem

4. Eto i ta skripta famozna. Nije dovoljna borba protiv kozme, mora se izminusirati top 10 likova. Zašto? Zato.

5. Znači u ponudi viski i rakija, ti dereš rakiju? Patriotski, nema šta.

6. Ja rakiju ne volim ni da pomirisem a kamoli da pijem

7. Pa zapravo, niko ni niej srao preterano po tim temama, bilo malo podjebavanja ili čega već, ali obe teme okej funkcionišu, a činjenica je da je jebiga i problem kada na jednom mestu pričaš o nečemu (recimo pivu) na jedan način, i onda dođeš na drugo mesto, i opet kenjaš o tome. Ima delom i moje greške, mada je to davno prevaziđeno, u poslednjih pitaj kurac koliko, jedini koji su tu jeli govna ste ti i Gonzo.

No nebitno, ti ionako ne možeš da se posereš po nečemu jer si nubina. Mož se posereš ozbiljno samo ako znaš nešto o tome. Ovako se svodi na klinačko "to je sranje". Tako da ono, koga jebeno boli kurac.

8. фантастичан аперитив слажем се

9. U zapatinom koordinatnom sistemu kuloce slabo se kotiram zbog ove cinjenice

10. pisao sam o divljoj kruški na nekoj temi što sam pio kod poznanika jednog, i dalje tvrdim da je to najbolja rakija koju sam ikad pio

11. E sad baš dobio krušku, tast pekao. Za tri dana sam popio 3 čašice.

12. E sad idemo ka nečemu. Možda je to ključ, nubina sam za pivo, ti nisi, i to mene podriva, to nesto meni nepoznato, uliva mi strah i odbrambeni mehanizam mi je da se poserem.

13. Maestru je nedokučiv beton eto, i mora da se brani bežanjem u hiperseljacizam.

14. ako neko ide na maraton sutra nek pozdravi jednu Biljanu, 173 visoka, duza plava kosa vezana u visok rep

kazite pozdravlja te troki

15. Znači u ponudi viski i rakija, ti dereš rakiju? Patriotski, nema šta.

Uvek ako je rakija dobra. Da je rakija-burbon dilema mozda bih uzeo burbon ako sam tako raspolozen ali viski bas nema sansu ili aj da kazemo bas malu

16. Kakav je vajt hors viski. Sad sam pio i svidja mi se al me zanima koji je to lvl kvaliteta

17. Pa ako ti se svidja onda visok nivo jebo te level

18. Ma ne znam mu ni cenu ni nista

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.