Фермијев парадокс

1. I jedno i drugo, ako te ne mrzi. Jer znam za par ljudi da se isto sećaju, ali nikada nisam čuo te priče iz prve ruke.

2. Apofise, sad gledam na vikipediji ko ti je ovaj. Slabo ti ja znam oko ovih teorija zavere, a zanimljivo mi kad vidim šta sve ljudima pada na pamet. Daj pusti neki link ako ima nešto slično ovome. Prednost video materijalu.

3. E hvala. Sad gledam... Krv ti jebem, koliko ga ljudi sluša dok stenje.

4. Pa obmotala mi se pupcana vrpca oko vrata i naopako sam se okrenuo sve uz kurac jbg ko sa simonsom malopre ceo zivot tako druze moj i izvade me nekako vukli me za glavu i izadjem modar sav ko zile na kurcu i ne placem i oni me biju po bulji ono i nista ja tipa 10min i bukvalno me bace na neki sto pored ono jbg to je to sto je keva pocela da place vristi prvo dete pa jos musko jbg i ja pocnem da placem sam od sebe imam problem sa autoritetima bas veliki jos od rodjenja necu nista da radim kad mi se naredi ili kad sam ucenjen. A secam se babice kad me uzela u ruke face njene i uniforme bukvalno nekih 5 sekundi se secam samo prepoznao bih zenu da je vidim na ulici sig

5. Hahaha, jebote život ps. Do jaja priča, hvala ti.
    Edit, ja ti stvarno verujem, odmah to da raščistimo, vrlo je živopisno.
    Može lock na temu
    https://www.youtube.com/watch?v=UYQeYF3zfts

6. Nema na cemu bas volim da delim svoju intimu virtuelno da bi me ljudi gotovili. Imam i jednu pricu sa sutiranjem trandze na autoputu i ima i dignut kurac tu i svasta al ne mogu to sad xd

7. Ja imam dve, kad sam predvideo u snovima šta će se desiti, ali to i nešto nije zanimljivo, sem da sam jebeni nostradamus.

8. Kad budes sanjao neke sportske razultate javi mi pls

9. E, da, dobro me podseti, to je treci. Sanjam ja brojeve, šest njih, onako jasno, probudim se i zapisem u telefon. Ali zaboravim na to, i onda posle jedno dve tri nedelje vraćam se sa posla, ušao u beleške, kad ono ti brojevi, a baš kod jedne kladionice. Uđem, odigram lucky six, i pam, uzmem lovu odmah. nije bilo mnogo, oko tri iljade, ali sam sam kriv jer sam čini mi se minimum dao, tipa 30 dinara.

10. pa jebote bog ja u zivotu x100 nisam dobio, tacno ima neku kurac, pisao sam ja za br 37 ono ako se ko seca i jebote
    strsn stvri

11. Brate ja prezirem kladionicu, igrao sam samo u mladosti one džukce, ponekada neki tiket i lucky six kad me drugari prevare, i eto ti.

12. e meni se to desilo preko deset puta da sanjam nesto i da se bukvalno isto odigra posle neodredjenog vremena, ali su nebitni dogadjaji bili

13. bag neki jebeni, ali nzm kako da opisem osecaj jebeno je dosta

14. Kod mene su bili onako zajebani događaji, jednom zamalo dumrem, a drugi put sam bio mnogo bolestan. Ali, vrlo neprijatan osećaj Kashof. A jel ti se desilo nekada da imaš osećaj nekog zlog prisustva kada spavaš? Ma jebeš mi sve, možda ovaj Icke ne priča gluposti.

15. meni je to npr zapamtim neki fragmenat tri cetri sekunde u kojima bukvalno znam sve sto ce da se desi i sto ce da bude receno, msm da nije deza vu zato sto sam svestan vec da sam to sanjao i video

16. a to sa zlim prisustvom ne, osetim ponekad prisustvo, osecaj je kao da je atmosfera drugacija nzm, ali neodredjeno da li je dobro ili lose

17. Ps imas neku priču koliko košta kenjanje itd

18. sad kad razmislim dosta je jezivo ovo jbt

19. Jeste, bez zajebancije.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.