Фермијев парадокс

1. Apofise
    Moja jako kul glava forumuje na Vukajliji dosta baš i zna da ako o nekim stvarima pišeš ovde ozbiljno i otvaraš dušu dodje Bombas tipa i jebe te od 105 pa opet dve ipo godine naredne jer jebe mu se tačno kapiraš, hvata te na slabosti
    Nije Boh fanatik eto to ću ti reći npr

2. Bohore toe vrv bio projekat skupljanja dela mene i čuvanja sebe pored mene, šta znam hahah xD

3. Vanzemaljci postoje ali u vidu nekih mikroorganizama primitivnih ameba i bicara mi smo najsposobnija bica u citavom univerzumu

4. A verovanje u Boga... Kad sam najviše verovala, tad mi je bilo najgore.

Nista drugo do pogresna percepcija. Okreces se njemu kad ti je tesko u zivotu, kao uostalom i vecina ljudi. Nista te ne sprecava da budes aktivniji vernik kada ti je u zivotu ok.

5. Krompir onda se može zaključiti da si usamljen hahahah

6. U glavi mi je slika kako sedas za sto da jedes ovamo ti a preko puta tegla puna noktiju i tanjir ispred nje, pribor itd sve postavljeno i kao rucate
    Ti kazes prijatno

7. Paradoks je kad završiš medicinu za dve godine

8. maestro, tvoj poznati univerzum je radijus Amerikankino imanje (Sabac) - Beograd (jednom kvartalno) - sajam hortikulture Novi Sad - Prcanj

nisi kompetentan takoreci

9. hladan.krompir
    Nisi kompleksaš, jednostavno imaš čežnju. Što je i logično i sasvim normalna stvar. Pa i da osetiš ljubomoru, opet je normalno u tvojoj situaciji.

Zajebano je to sa prijateljima jako, ja sam bar sa te strane maksimalno ispunjena. Imam na koga da se oslonim, to je bitan faktor u životu. Nisu ti to baš pravi prijatelji. Imam i ja drugaricu koja je baš, baš jako bogata, ali zna da sasluša.

Ne znam da li si predaleko otišao, opet je do tebe, ako ti smatraš da si previše toga rekao, da utiče na tvoju privatnost, onda kapiram. Meni je ovo neka sasvim normalna tema, msm neke teže životne priče, svakako, ali tema kao tema, sasvim normalna. Opušteno i nema na čemu da se zahvaljuješ, meni nije problem da saslušam normalne ljude i da podelim neko svoje mišljenje. Ako pomognem, srećnija sam u ss :)

10. primer onoga što sam napisao na prethodnoj strani:

http://politikon.rs/2017/07/30/nikolaj-berdjajev-o-fanatizmu-ortodoksiji-i-istini/

berđajev o fanatizmu npr.
    to je to, nema se tu šta oduzeti i dodati

može se reći da kao prihvatam samo tuđa mišljenja, da ne mislim za sebe, ali ja vam kažem da je to jedna ista misao koja živi kroz osvešćene i duhovno pronicljive ljude, jedan isti zaključak, ma o kom vremenu u istoriji govorili, relevantan i danas

nisam ja "kupio" njihova mišljenja dok sam čitao ta dela, eseje itd. već su te misli progovarale kroz mene u trenutku dok sam čitao, formulisala moje već stečene misli na jedan genijalan način

11. Otkud znaš da sam ja jednom Shomy23?

Hahaha, a bar si me nasmejao :) Msm da ne shvatiš pogrešno, ništa u negativnom smislu, simpatično odgovaranje

12. Ја вјерујем у Перуна јер сам ивичасти мали дегенко. Хришћанска црква је постала демонизована. Посебно католичка, јер су тамо превише среброљубиви и пенетрирају их (Католички теолог Дон Дамир Стојић прим. аут). Убјеђен сам да је православље најбољи од свих тих хришћанских сабредита, јер нема папе педера педофила, а нема ни усраног протестантског духа и њиховог смрдљивог рад-прогрес-рад шаблона. То је ово што као Вучић покушава да усади дементном српском народу он то ради. Е сад, донекле се слажем са Бохором да ти је лакше да вјерујеш у божије постојање и да тако гураш кроз живот итд итд. Само ми није јасно како ће Исус да ме спаси, кад није могао ни себе да спаси. Сад да ли је то све био дио његовог плана, може се дискутовати. Много отворених питања, а превише људи који дају одговоре на основу неких десетоминутних анимација на јутјубу.

13. panćera, ako ovo čita, zna o čemu pričam, kroz njegove retke poduže postove se osećaju naznake jednog takvog duha koji se razvija, bar sam ja tako stekao utisak u jednom periodu
    zato za mog druga panćeru o/

14. A, jbg, sad me nasmejaste malo. Nisam ni mislio da si fanatik, volim cuti svaciju percepciju o tome, jer realno svacija moze biti tacna, a i ne mora u situciji kad pojma nemamo o tome.

Krompiru, ja ne znam coveka da ima normalne odnose u porodici, porodica mac sa dve ostrice, mogu dobro da ti pomognu, a jos vise sjebu.

15. Bravo Tronozac, slicno misljenje imamo.

16. Nista drugo do pogresna percepcija. Okreces se njemu kad ti je tesko u zivotu, kao uostalom i vecina ljudi. Nista te ne sprecava da budes aktivniji vernik kada ti je u zivotu ok.

E baš naprotiv. Tada sam bila jako srećna, kad sam počela i najviše da verujem e onda je došao ubrzo period kad sam ostala bez para, posla i jedino što sam imala je bio čvrst san. A od mira i snova se ne živi jbg. Onda prestanem da buden polu fanatik i evo do dana današnjeg, više nisam imala te navedene probleme. Najgore od svega je što to nisam bila ja, baš ovo što Boh kaže, ljudi su me napinjali da tako treba. Verujem u Boga na svoj način, ali nisam tip ljudi koji se moli kad mu se svet raspada. Jer opet i tada znam da ako sebi ne pomognem ja, neće niko drugi

Ali to što si ti rekao, sasvim lepo rečeno i jeste tako za većinu ljudi. Ali eto, moja situacija je sasvim drugačija bila

17. Boh hahha dobar dobar, nema frke. Ruča se nekad i u društvu, a nokte sam zabatalio, jbg bio neki lud lik što je skupio boga oca pa ono skontao sam neće me markice, značke, dinari, al kad sam vido da i u noktima postoje jaki favoriti, batalilo se to, nema ljeba

18. Само ми није јасно како ће Исус да ме спаси, кад није могао ни себе да спаси

Ako si vernik, spasao te je na krucijalan nacin. Obicnom coveku je tesko prihvatiti cinjenicu da imas par decenija jebenog mucenja (cast Kolarovu i malobrojnim izuzecima), pre nego riknes i pojedu te crvi. Sta drugo osim obecanja vecnog zivota nosi prosecnu lobanju kroz nedace i sprecava je da se kobejnuje kad mu se prvi put ne digne, kad padne ispit, kad izgubi Mancester ili sta vec koga trigeruje?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.