MythBusters Serbia Edition

1. A sto se pjesme Pljuni i zapjevaj tice, cuo sam negde prije nekoliko godina uzivo obradu nekog amaterskog benda te pjesme, dodali su vise neki hard rock fazon, i da, u tom obliku jos bolje zvuci

E to bih voleo da sam čuo:)

2. Ne branim nikoga boli me kurac, ali paninaro bas smaras drugar sa tom tvojom pricom vi crnogorci ste poznati sarlatani, kome prodajes muda za bubrege.

3. Ma da, nisam ja ukuse ni komentarisao, rekao sam samo da bi po mom misljenju i ljudi koji ih ne slusaju trebali bar da imaju rispekt.

Reci mi samo konkretno zasto bih trebao da ih postujem ?

4. Paninaro ume biti govnar preveliki haha ja ga lično baš gotivim i kad smo se svađali nisam menjao mišljenje jer liči nA Vuka Drašković al da neko zarađuje na ovom sajtu više od njega to teško
    Eto da pričamo o stvarima malo onakve kakve jesu

5. Dovoljno govori to sto su dosli poslije toliko godina, napunili Hipodrom i lagano se popisali na Cecu,

po istom principu bi trebalo postovati i vucica jbg i on izadje na izbore i popisa se po svima

Znaci to sto ima vas par miliona ehhh da je bivse juge i sarajavskih cevapa debila to uopste ne znaci da nesto treba da se postuje nego da ste glupa bezoblicna masa u vidu stada kojoj treba pastir da ih usmerava u tor i daje soli da ne crknu od gladi. Potrebna vam je zajednicka ideja ujedinjenja jer ste nesposobni da bilo sta uradite samoinicijativno i zato i treba da izumrete kao i sve lose stvari iz proslosti. Amerika ima bedne hipike i 60-e godine a mi imamo bedne jugonostalgicare sa njihovim bijelim dugmetom i radnim akcijama sto su u fazonu sto je on bolji od mene samo zato sto ima para, dobru odecu, obucu, automobil iz kojeg gruva maja berovic, stan i vikendicu i radi 16 sati nedeljno a ja sve sam sa svojih 10 prstiju i administrativnim zabranama stekao gledaj kuhinju forma ideale sto sam kupio na 6 rata i slusam pravu muziku koja ima dusu eh danasnje devojke pojma nemaju. Pritom se tada zene udavale za oficire i cinovnike koji dobijaju stanove a seljanke za one sa traktorom govna jedna sa dvostrukim arsinima.

Rekoh ja prekjuce-juce-danas da necu ni da ti odgovorim jer si glup, sad ti kazem da si pritom i bedan.

6. Bohore, oces reci da je neki majstor za pare. Ja mislim da ste vas dvojica dvije napacene glavice. Obojica odvajate od usta za bembare. Bas jadni tipovi, neobrazovani

7. Za njega ne znam je l maher il nije možda se našao na pravom mestu u pravo vreme a za mene si donekle u pravi ja sam se baš baš mučio u mladosti

8. Nemoj biti ta neka malograđanština hah Paninaro ima X6 a ja nema sigurno je pozajmio da kupi jer da je lako i ja bi imao

9. A crnogorac ce vozit bmw taman govna morao jest. Sto, da nije ozenjen, da nema dete, da mozda ne mora da izdrzava nesto i nekoga osim sebe parazita. Ode na svoje more, da ne letuje slucajno na zanzibaru? Koga zajebavate, zivi ko ameba i kara jeftine droce po tim pripizdinama balkanskim. Al cenim jbg neko ni to ne radi.

10. Ako o Paninaru pričaš reč nisi pogodio
    Gledaj mene zastupam jebeno paninara na forumu ahhaaha
    Nek dodje pa se napusavajte oci u oci

11. Reci mi samo konkretno zasto bih trebao da ih postujem ?

Zato što su kao muzičari ostvarili daleko najveći uspjeh na ovim prostorima.

po istom principu bi trebalo postovati i vucica jbg i on izadje na izbore i popisa se po svima

Za Vučića "glasaju" pokojnici, ne kažem da nema i živih glasača, ali zahvaljujući pokojnicima on ostvaruje te cifre, ne možeš porediti stvarnu popularnost sa statističkom manipulacijom

Potrebna vam je zajednicka ideja ujedinjenja jer ste nesposobni da bilo sta uradite samoinicijativno

U nedostatku argumenata, sam mi pripisuješ osobine (i to bez ikakve osnove) pa ih još i kritikuješ. Nit sam Jugonostalgičar, nit želim ujedinjenje, nit sam nesposoban da radim stvari samoinicijativno. Ovim dijelom samo sebe brukaš, i kao gorepomenuti Vučić, svađaš se sam sa sobom.

sto su u fazonu sto je on bolji od mene samo zato sto ima para, dobru odecu, obucu, automobil iz kojeg gruva maja berovic, stan i vikendicu i radi 16 sati nedeljno a ja sve sam sa svojih 10 prstiju i administrativnim zabranama stekao gledaj kuhinju forma ideale sto sam kupio na 6 rata

Kao prvo, misliti da neko stvarno jeste bolji od tebe i da mu je bolje u životu zbog para, odjeće, auta itd. je sirotinjska spika 101. Samo najveća bijeda misli da ljudi koji voze BMW karaju 100 pičaka dnevno i nemaju problema u životu. Drugo, radim kao programer i zarađujem više vjerovatno nego većina ljudi na ovom sajtu, bar ovih koji nisu u inostranstvu. Opet neosnovane optužbe u nekom patetičnom pokušaju da me spustiš. Sad ja mogu napisati da ti skupljaš staro gvožđe, i pušiš kurčeve na kaćkoj petlji za 30 din, ali te ne poznajem, i nisam kao ti da lupam bezveze u pokušaju da zvučim pametno.

Pritom se tada zene udavale za oficire i cinovnike koji dobijaju stanove a seljanke za one sa traktorom govna jedna sa dvostrukim arsinima.

Kurvi i sponzoruša je uvijek bilo. I kao što sad ne cijenim rave koje se jebu za BMW, tako ne bih cijenio ni te koje su se jebale za stanove i šta sve ne. Ali je činjenica da danas ima više tih kurvi, i teže je naći normalnu i poštenu. To je sve što sam napisao na tu temu prije nego što ste me napali

Rekoh ja prekjuce-juce-danas da necu ni da ti odgovorim jer si glup, sad ti kazem da si pritom i bedan.

Rekoh i ja tebi prekjuče-juče da mi naduvaš jaja. Tad sam mislio još da se možda zajebavaš, ali sad pokazuješ ozbiljan nivo mentalne retardacije.

12. Ma ocu se raspravljati, jebe mi se. Smarac je postao, meni koji imam š ke je ta priča jeftina, on nek goni do kraja jbg

13. a jebite mi oca ako ovaj mujo nije bombaš. za koga navijaš, mujo mali?

14. AHAHAH za Partizan, tako da jebi ga, jesam bombaš, šta god drugo da ti kažem nećeš mi vjerovati...

15. Jel moguce da se primas na panijeve prozivke

16. Jebiga, vi ste ovde svi navikli jedni na druge, znate se, ja sam na forumu tek oko mjesec dana, možda malo više, ne poznajem raju dovoljno, ko me proziva, naravno da ću uzvratiti, pogotovo ako je prozivka bez nekog razloga...

17. A jes i ja ti sad verujem da si nov haha

18. Mos mislit u kakvom je sranje sajt zapao, kada postojeci clanovi ne veruju da je moguce da se uloguje neka nova glava haha

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.