Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
AHAHA vjerovatno zaradjujem vise od tebe, ali samo ti dijeli zivotne savjete ljudima na vukajliji, kako trebaju otici sa vukajlije, zvucis veoma inteligentno...
zarađuješ ti moj kurac čim kukaš ođe kako nemaš pičku
Jel me zajebavas ili si toliko malouman?
U nijednom trenutku nisam "kukao kako nemam picku" ne samo ovde, vec uopste na cijelom sajtu. Kao sto rekoh, ranije sam jos napisao da apstiniram, izguglaj malo sta je to.
klasičan izgovor nejebača, "ja apstiniram, mogo bi da jebem ali neću" pa jel stvarno misliš da ti neko veruje?
A ti shvatas da sam ja ovde potpuno anoniman? Da stvarno ne mogu da jebem i da sam isfrustriran oko toga, napisao bih kako jebem 20 picaka dnevno. Ali nisam bolesnik, i nemam neku potrebu da mi ti, ili bilo ko ovde vjeruje. Na ovom sajtu sam radi kvalitetne zajebancije, a ne da se raspravljam s magarcima koje ne poznajem...
Bijelo Dugme je neki etno-rok zonfa, jbg Brega magija prefrigana, iamo koncert u Skopju uuuu aj neku makedonsku narodnu da izdžemujemo, 7/8 malo zurle malo tapan, opaaa Lipe Cvatu, ajde beži
to samo znači da si mnogo jadniji od prosječnog "ja jebem 20 pičaka dnevno" jadnika
Mujo, ne moš na vukajlija.com napisati "ja apstiniram trenutno" i očekivati komente tipa "Fino brate" i "Hmm mogo bih i ja". Evo ja prvi mislim da je seks precenjena stvar pa opet nikad ne bih apstinirao lol
Paninaro magarcu jedan
Pa da, ne svrstava njih niko ovde u hard rok, znamo svi sta je Bijelo Dugme, samo sam spomenuo da mi nije jasno cemu toliki hejt prema njima, napravili su nesto sto niko drugi nije mogao niti ce, a u moru uzasnih stvari danasnjice, sto od muzike, filmova, serija itd. da bas nemate koga drugog da hejtujete nego bend koji ne postoji vec 30 godina
maloumni magarac, barni, molim te budi precizan. a to što ne postoje 30 godina ne znam ko mlati par stotina iljada svake godine pod budvanskim bedemima.
Aww tvoje misljenje mi tako mnogo znaci
Pa s obzirom da ljudi ovde pametuju na svakakve teme, i da svi glume neke strucnjake, mislio sam da to moze ovde da prodje nezapazeno ko normalna izjava, ako su ljudi ovde toliko ograniceni da ne mogu da shvate da neko zeli da napravi pauzu od seksa i da ima vaznijih stvari u zivotu, onda stvarno nemam vise sta da kazem na tu temu...
pauza od seksa hahahhaa pa jesi li realan ti?
Mujo, ne slusaj paninara, izgubio je dodir sa realnoscu, ne razume jecaje obicnoga coveka. Vozi X6, picke motkom tera
Jedina pesma koju donekle gotivim je Pljuni i zapjevaj, zato što ima taj rock feel to it...ali onda krene refren i etno i kažem marš u kurac.
Svakako da su najuspešniji bend sa ovih prostora, ukusi su ali razliciti:)
I onako ne ocekujem da neko sa NATO zastavom na profilu moze da kaze nesto normalno, sad idi smaraj nekog drugog
hahahahaa, nato zastava je problem što se tebi ne diže više...
Jebe, jebe, pa promjeni ruku. I nema ovde nikakvih jecaja, ja sam pricao o Bijelom Dugmetu, ovaj magarac se sam nakacio
Da, ne dize mi se vise, koje fore iz vrtica. Ako ti kazem da pusim, oces me pitati "a cigare"?
Pani je naš kamen mudrosti :*
Mujo, rileks, ne shvataj sve tako ozbiljno, eno imaš onu temu isprozivaj rimom pa udri:))
Svakako da su najuspešniji bend sa ovih prostora, ukusi su ali razliciti:)
Ma da, nisam ja ukuse ni komentarisao, rekao sam samo da bi po mom misljenju i ljudi koji ih ne slusaju trebali bar da imaju rispekt. Dovoljno govori to sto su dosli poslije toliko godina, napunili Hipodrom i lagano se popisali na Cecu, i na sve ostale ove koji su nekakvi idoli danasnjim degenericima. A sto se pjesme Pljuni i zapjevaj tice, cuo sam negde prije nekoliko godina uzivo obradu nekog amaterskog benda te pjesme, dodali su vise neki hard rock fazon, i da, u tom obliku jos bolje zvuci