Prijava

sad ce izaci neka knjiga o svim srpskim istorijskim zabludama tipa da se jelo na dvoru zlatnim kasikama, onaj govor majora gavrilovica itd

bata sale sta imas da kazes za ono prebijanje dade mihajlovica i kako komentarises samu tucu koja je zabelezena kamerom?

Ko je Dado Mihajlovic?

I ne diraj majora, pesmu mu stranci napravili.

damir dada mihajlovic, jedan od brace mihajlovic, eh...

pa napisali, al izgleda da je sam govor izmisljen, eh...

Brat Sinise Mihajlovica?

Naš voljeni i prvi srpski car Dušan Silni je polu Bugarin, rodila ga Bugarka. Rodjeni brat mu se zvao Dušica.

Duznost svakog Hriscanina je da se Istanbul jednoga dana uzme od Turaka.

1396. godina, sve hriscansko sto je postojalo u Evropi i na Balkanu se uputilo u Nikopolje da jednom za svagda raskrsti sa Osmanlijama. Preko 100.000 krstasa, Madjara, Bugara, Nemaca, Francuza, Vlaha (Rumuna), Holandjana, Ceha, Spanaca, Svajcaraca, Venecija, Malteski vitezovi, Jovanovci, Djenovljani... Na drugoj strani Bajazit sa koca i konopca skupljenih 30-ak hiljada zumbula i sansama 0,1% da prezivi. Tako je i krenulo, evropska civilizacija im je jebala nanu i polovinu pobila u prvih sat vremena. Neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje je bio niko drugi do Stefan Lazarevic, Bajazitov vazal, koji sa probranim oklopnicima upada medju Majdare i Zigmunda i razjebava ih tako da se tok bitke potpuno menja i malo prezivelih turaka gotovo u potpunosti unistava hriscansku vojsku.
POsledice po hriscanstvo na Balkanu su bile katastrofalne. Nije ostala hriscanska drzava niti regija. Sledece godine Turci su zauzeli kompletnu Bugarsku, Atinu i zemlju Brankovica koja se kidala sa Turcima dok je mogla, ali je na kraju regija poklonjena Stefanu Lazarevicu. Kostantinopolj je potpuno odsecen i okruzen, niko nije mogao da mu pomogne. Klali su se koliko su mogli, ali kad si u opsadi pitanje je samo kad padas, a to se na kraju i dogodilo.

Salam alejkum braco Srbi.

Naš voljeni i prvi srpski car Dušan Silni je polu Bugarin, rodila ga Bugarka.

plasio sam se toga da smo svi mi ustvari bugari. ili bugari mi. ne znas sta je gore.

Moskva je novi Carigrad. Treći Rim