MythBusters Serbia Edition

1. dobro je, mujo, svi smo imbecili samo si ti pametan, uzdržavaš se od seksa, bravo bravo!

2.  Lakše te prihvate kad imaš lepe profilne, to ti je psihologija brt

Ima logike, a i radi u praksi, tebe sam među prvima zapamtio na forumu.

Mujo ne diskutuje ovde niko o tome da li apstiniras nego samo da li je tvojom odlukom ili njihovom xD

Kao što sam ranije napisao, da sam neki kompleksaš, pisao bih ovde da jebem ko lud, sve je anonimno svakako, i niko ne bi mogao dokazati suprotno.

uzdržavaš se od seksa, bravo bravo!

Tužno je to što izgleda da si toliko seksualno ugrožen da ne možeš zamisliti da neko svjesno ne želi da ima seks. To je kao ona sirotinja koja se čudi kad neko ko ima para nađe tuđe pare i vrati ih vlasniku. U oba slučaja su u pitanju izuzetno ograničeni umovi.

3. Mujo, ode ti u nedogled sa ovim replikama. Nije im jasno jer je pre svega sajt gde ćeš biti ismejan i da si johnny sins (kako je kad ti jebu kissu, ne bih ja mogao da mi drugi jebu zenu i sl.) a ne kada kažeš da si u nekom celibatu. I meni je čudno što je to tako (ne jebem ni ja često kada nisam u vezi) jer se ne suzdržavam ali eto recimo da te razumem. Samo ti kažem nema smisla da se raspravljaš hahah prijateljski savet

4. a ta apstinencija, je li drkica s vremena na vreme dozvoljena ili nema ni toga, mujo?

5. hahahahahah vidiš o čemu ti pričam

6. Mujo, ode ti u nedogled sa ovim replikama. Nije im jasno jer je pre svega sajt gde ćeš biti ismejan i da si johnny sins (kako je kad ti jebu kissu, ne bih ja mogao da mi drugi jebu zenu i sl.) a ne kada kažeš da si u nekom celibatu. I meni je čudno što je to tako (ne jebem ni ja često kada nisam u vezi) jer se ne suzdržavam ali eto recimo da te razumem. Samo ti kažem nema smisla da se raspravljaš hahah prijateljski savet

A vidim i ja, al nekako imam osjećaj ako popustim i prestanem da će me drkati narednih dana po forumu i ponašati se kao da su intelektualno nadmoćni, iako im se argumenti sastoje od predškolskih fora i izbjegavanja suštine.

7. duvaj ga, plidu, pusti čovjeka da nam objasni.

8. a ta apstinencija, je li drkica s vremena na vreme dozvoljena ili nema ni toga, mujo?

Samo ako mi je tvoja mama pruži, inače je zabranjeno

9. jel bi mogao ti malo kulturniji da budeš, mujo?

10. Samo ako mi je tvoja mama pruži, inače je zabranjeno

Teska prozivka
    Jako teska da se coek nece oporavit sledeca 3 dana

11. neka ga, novi je autor, ne zna pravila

12. iako im se argumenti sastoje od predškolskih fora i izbjegavanja suštine

sastoje od predškolskih fora

predškolskih fora

:

Samo ako mi je tvoja mama pruži, inače je zabranjeno

xd

13. Tronožac, pa pokušavao sam im odgovarati argumentovano, nije urodilo plodom, moram se spustiti na njihov nivo

14. Ajte momci nemojte da banujem. Bez.pominjanja majki

15. ti si, mujo, u stvari rekao da će moja mama da se spusti na tvoj nivo hahahaha

16. Nisam znao da imaju pravila za to, ok, nije problem

ti si, mujo, u stvari rekao da će moja mama da se spusti na tvoj nivo hahahaha

Hahah tehnički gledano, malo ispod mog nivoa. Al ono, stvarno nisam znao da imaju pravila za to, ako je bitno

17. A vidim i ja, al nekako imam osjećaj ako popustim i prestanem da će me drkati narednih dana po forumu i ponašati se kao da su intelektualno nadmoćni

Za druge ne znam al ja cu se ponasati kao intelektualno nadmocan i ako ne prestanes

18. mada mujo pokazao si da si poprilično intelektualno iznad mene, to je istina

19. A ne znam ko je, tipujem na brusa

20. Za druge ne znam al ja cu se ponasati kao intelektualno nadmocan i ako ne prestanes

Ovo je tužno.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.