MythBusters Serbia Edition

1. Pa nije toliko, mislim zao je meni kad vidim intelektualno inferiornije ali nije bas da tugujem.

2. Ne prekidaj sad jbt sprdace te onda narednih dana po forumu i mislice da si glup

3. A jes ps ko da vec ne misle

4. I jesam, sad si ti sam implicirao da sam intelektualno inferioran, šta mogu

5. i ja bih se povukao sada ali ako se povučem mujo će se sprdati sa mnom moram da se borim

6. Izdrzi brate koliko mozes kad ne budes mogao nosicu te ja

7. Mujo ja sam ti rekao za mene, to je aksiom jbg, ali sa ostalima se malo poceraj makar

8. Evo i paninaro oće da ide, slomio mi je srce. A i pored takve intelektualne gromade kao što si ti, mi smo svi drugi blijedi i nepotrebni.

9. Brate ovo je ladno fender jebala ga i gitara i opste ludilo i kurve sto se jebu sa vozacima bmw-a

10. može biti i fender da je

11. Odlučite se ko sam, nema smisla ovako, imam krizu identiteta zbog vas...

12. Steta sto nema vise rasprave kao sa denmark boyom, ovo sve kulturno sunce mu jebem

13. Kako da se odlucimo kad sam samo ja rekao ko si, prvo mi pao na pamet brus al sam sad siguran da si fender jer se takva budala dva puta ne pojavljuje sanse nema

14. Svi znakovi interpunkcije na mestu...jedino ijekavica se ne uklapa ali se vidi da se gubi kad se malo iznerviras znaci foliras se

15. Pa to, Brus ili Fender? Ne mogu da zaspim dok ne saznam ko sam

16. Dok ti spavas sve devojke za beograd odose

17. Ne rece mi, jesam li onda definitivno Fender? Ubi me neizvjesnost...

ali se vidi da se gubi kad se malo iznerviras 

Hahah ti stvarno misliš da se ja nerviram oko nadjebavanja sa strancima preko interneta? A ijekavica se gubi često svakako, jer godinama već živim u Srbiji, čak sam u jednoj od svojih prvih definicija napomenuo da često pomješam ijekavicu i ekavicu

18. upis, dobra tema, čujem ovde se neka rasprava vodi, mrzi me sad da iščitavam, kasnije ću o/

19. I ja sam počeo da verujem da je Fender, bez zajebancije. On je ono opširan dečko i zna da ide do kraja sa tom pričom. Sećam se koliko se pravdao kad mu je onaj mentor šamare palio, gazda šta li mu je bio.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.