U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
netacno pezos
Ovde se priča koliko je lepo pizdoliscu, a ne lizanoj.
onda sam promasila temu
plaky
samo nemojte da steknete lazno samopouzdanje oko pusenja kurca
bojim se da cete proci ko ja
bustovana da znam sve o pickama samo zato sto posedujem istu
i onda plaky bilo bas
msm za slucaj da odlucite da pusite kurac
nisi nikad lizala picku prekini, da jesi, sad bi ovde poslala sliku svoje picke
al ne smes ti to da uradis, znam to....nema sanse
e neozbiljni ste skroz
ovo je bio prijateljski savet
vi kako ocete
posle lose pusite kurac
ne interesuje me
xD
sprle idi spavaj pricacemo sutra
provereno bih pušio kurac bolje od 90% riba, iako nema mnogo logike, samo da se VAKUUMIRA dobro
možda editovati post da se izbaci ovo provereno
Jbg iskustvo je čudo...
ја после два месеца овде још увек не могу да дефинишем кинезе, нешто су између цигана и јевреја, неки мало више нагињу циганима што се тиче манира али малтене сви имају у глави само паре и убили би за јуан
пиша се доста по улици ето испред продавнице где блејим пијем пиво свуда неке барице јер бакице туда шетају децу и само му скине панталоне и дете се испиша ко шомијева баба на сред дворишта
ima li neko iskustva sa ljudima dalekog, ali nama prijateljskog singapura?
знам лика пола индус пола сингапур велики је цар
а ово што пс каже да кинези нису јели ни пили то је зато што овде једу ко проваљени због генетске глади али једу нека њихова срања а нашу божанску храну неће да погледају ми донели кинезу теглу ајвара само лизно и затворио, а воду пију врућу (???) па зато ни њу нису попили, плаше се да пију хладну воду да се не разболе а седе по цео дан на промаји и кијају једни другима у фацу
Imam pozitivno iskustvo sa grcima i italijanima koje sam upoznao, dobri i ok ljudi. Ali za iste pripadnike nacije koje ne poznajem rekao bih govna i cigani. Teča mi je grk, apostoli, upoznao sam ih sigurno 30ak, imaju taj neki ciganluk usadjen i zesce paze na pare, al ovako za bleju, pricanje, sasvim lepo provedeno vreme, a i poslove, nisu neko ko bi te zajebo ko nasi.
Holandjani su mi recimo sranje. Dosadni, bas se tripuju da su do srzi liberalni a zapravo, privatno i kada se malo udubite u razgovor, uzvaljuje se da su bas suprotno, mrze strance, crnce itd
Hladni ljudi, ribe dno, moj bivsi stanodavac, norbar je jedan od najgorih ljudi koje sam upoznao tamo. Toliko o starijima. A mladi holandjani su mi ok al nista preko toga, nolajferi, piju jegere, ne duvaju, imaju tu neku dosadnost u sebi i nezaiteresovsnost u sebi. Gotivniji su holandjani iz kolonija, daleko su otvoreniji i ima ih raznoraznih, zanimljiviji.
Irci bas nisu kavgadzije jbt, odakle ti to. 4 god kolko sam bio tamo nisam video da se neko pobio ni na kafani ni na ulici, ako ne racunas irske cigane.
Jedino sam video mozda na ulici dvojicu koji nisu cigani kako baaaas pijani pokusavaju da se biju, i to cini mi se oko neke zene. Tolko su bili pijani da smo stajali tako 2-3 minuta da vidimo sta ce da se desi, al se nista nije desavalo osim cudnog grljenja i valjanja po zarvorenim izlozima.
Na kraju im jedan lik priso i uzeo im punu kesu limenki piva nisu ni provalili sta se dogadja.
Popili smo posle, ucinili smo im uslugu.
A englezi jesu govna.
Bukvalno, nisam u zivotu upoznao ni Irca ili Skota koji je agresivan i drkadzija. Zato Engleza jesam koliko hoces.
Jer su jebena govna koja jedva cekaju da naprave sranje koje ne smeju da prave u svojoj prcvarnici. Tacno vidis koje su smece od ljudi kada izadju iz svog najuzeg okruzenja i nadju se negde gde ih niko ne zna, prvo glume dzentlmenstvo, engleski gospodin, pizde materine, onda se uroljaju i pretvore u najgrđi oblik ljudskih svinja.
Da, u engleskoj su ok. Irci su isto pijana stoka tu nema price, al irca nikad nisam video da opravdava sto je pijana stoka time sto je u nekoj “divljini” sto englezi rade.
Pricamo o proseku.
Primer: sedimo u vozu za novi sad, gomila emgleza oko nas, kupili neko pile pivo itd i sad resio on u toj guzvi da jede to pile na podu al mu ne ide tako, prljavo, ne ide rukama pa se opravda “when in rome” i navali na ono pile kao najgori divljak.
Takve stvari ih odaju kakva su govna i to mrzim kod engleza.
Na istom primeru Irac ako mu se jede pile ce da uzme pa da jede a ne da opravdava sebe kao pa eto svi su stoka oko mene pa cu i ja da budem. A nije niko tolika.