Најготивнији/најодвратнији народи на свијету

1. Bugojno najgori Srbi koji su van Republike Srpske.

2. Skocimis bas vestacki forsiras jbg

3. ajde legendice mrš na tarzaniju jebo te džimi te jebo

4. Kad sam ja to bio na Tarzaniji? Je li, trigerovani Bosanac?

5. Zapanjujuca analiticka sposobnost

6. Holanđani najgori, treba li uopšte objašnjavati, ne treba

7. Mislim..da je dovoljno..pogledati cinjenicu..da su iz indije..cak i cigani..pobegli..da bi se..shvatilo..koja zemlja..je najgora..

8. šta je pičko, boli te tarzanija? pizdun mali

9. Skocimis bas si tipicna ona glava zbog kakvih ljudi generalno ne vole Bosance

10. Španci, Portugalci: manje više južna pruga kao i mi po mnogim pitanjima, opet zavisi i od regije, ima svakakvih, uglavnom neistripovani preterano, opuštancija
    Engleze ne mogu da kažem mrzim, više poštujem i možda malo prezirem, Škoti korektni ono što znam
    Francuze mrzim bez nekog opipljivog razloga, sam jezik je iritirajući i sveukupno su smarači i sve, prema njima gajim neke predrasude i neću ni da ih mitbastujem ni ništa
    Estonci neobični ljudi, korektni, a piju premnogo i budu onako ok za druženje
    Grci svi znamo kakvi su, da ne elaboriram sad

Istraživanje rađeno na reprezentatnivnom uzorku od 3 Španca iz jednog grada, 2 Portugalca, Dva Engleza, jednog Škota, Dva Estonca i nekoliko Grka

Izvinjavam se zbog ontopika

11. Lolo skočimiš brat pomešao...

12. s ti glup, jbt, poslao sam ga na tarzaniju da čita sadržaj, ne da bude autor, jbt, nisam toliki zlotvor da ga kunem time majku mu jebem

A i na tarzaniji su sve te njegove legende sajta, taman će se osjećati super

Копре Недри
    Skocimis bas si tipicna ona glava zbog kakvih ljudi generalno ne vole Bosance

A ti si relevantan u pičku materinu, takve stvari pričaju ljudi koji nisu 3 bosanca vidjeli u životu, nemaju nijednog prijatelja, glavni su drkoši na forumima gdje nađu svog idola te svoje životne stavove formiraju na osnovu toga šta neki njihov idol, koji je otprilike isti luzer kao i oni, napiše.

Jebo te džimbo da te jebo u šupak

13. skocimise gde u ns ima da se trenira dobra ulicna tuca?

14. Skocimise gde u NS ima da se kupi sirnica?

15. Koliba, burek ispod sača, u Stražilovskoj.

16. Pitao sam za sirnicu brt ne za burek

17. Ronin-Carnage tim Miše Bačulova ako hoćeš taj divlji, uličarski fazon,
    Pagonis fight club je po meni najbolji za kik boks,
    FFT tim ako hoćeš mma ili bjj, lagano.

Mislim da ima i Car Dušan Silni od skoro tim u NS, al on je na Bulevaru Evrope negdje, nisam bio.

18. Pa ima i sirnica, glupane

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.