Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
tamo su dan danas javni izbori sa dizanjem ruke. imaju pravo glasa, al aj ako smes glasaj za ono sto nije glasao muz/otac :)
al pazi, to vazi za dobar deo zapadne evrope, svajcarci samo manje pokrivaju sve to.
Moj stav po tom pitanju generalno je jednostavan dosta - niko ne treba da ima pravo glasa. A ako se glasa, onda trebaju i žene. Što su one gore od neke budale sa Vukajlije.
danas u svajcarskoj ne mozes da ne uzmes muzevljevo prezime ako oboje imaju svajcarsko drzavljanstvo. mozes samo da zadrzis svoje.
dalje, babe-zene svajcarke po zgradi gde zivim se medjusobno mrze iz dubine duse samo kao neko ko nije imao nikakvu drugu zabavu osim da organizuje kad ko kaci ves i kako se cisti hodnik a trebale da se dogovore. i recimo uzmu i izderu se na zenu kao nezdrave sta se sme sta ne sme, a kad sam ja u pitanju, sve ok, nema veze ja cu da ocistim. a vece sranje napravim negde.
vidis sustinsko vaspitanje, i cudno je. kolko god da smo zatucani, ne bi srpska baba ovako.
srpska baba ili videla muku pa voli sve, ili nije, ko svajcarska, pa mrzi sve bez obzira na rod, versku, nacionalnu ili drugu pripadnost :)
Pa u dve recenice skroz kontra xd
a?
ne mozes da ne uzmes = moras uzmes, samo receno ko da sam b92 novinar ili advokat pu daleko bilo
A zasto onda sledeca recenica da mozes samo da zadrzis svoje?
aaaa, kapiram. poenta je da mozes da budes Papet Master Gurovic, a ne mozes da budes Papet Master kad se udas
zadrzis kao moras da uzmes drugo kao zadnje a ispred zadrzis svoje. lose sam reko jebi ga
Papet Milinkovic Savic
:)
a te advokatske fore "da li poricete da niste nikada negirali da optuzeni nije pominjao kako razmislja da ne kupi oruzje" mi nisu jasne. i sta sad svedok kaze jeste, a onda advokat kao neka se zapise da je svedok reko kruska i onda kad ovaj kaze nije, jabuka je nisam razumeo sta pitate "znaci poricete da niste rekli da nije kruska?".
jel poenta da zajebes svedoka ili da ga iznerviras?
dajte neke domace feminiskinje na ju tjubu
https://www.reddit.com/r/AskFeminists/
evo procitam jednu recenicu i gotov sam....ne smes da otvoris vrata zeni jer je to seksisticki i ne mozes to da radis samo zato jer mislis da je neko fizicki slabiji od tebe samo zato sto mislis da je zena
moze biti da ga iznerviras pa da pogrijesi na sledecem pitanju i td.
Mislim da od prazne piče nema ništa, mora se delovati praktično i predlažem da svako danas istuče svoju ženu, devojku ili majku.
Jel video Stevana neko skorije?
Kad god se setim da je zena u Svajcarskoj dobila pravo glasa 1971. shvatim koji smo probusen kurton.
Bez ravnopravnosti zena nema jakog drustva I dok se jedna takva drzava upinje da na silu izgura ravnopravnost, Srbija kojoj je zena ratovala 1941. Bila sve od medicinske sestre, preko krojacice do hajduka danas vodi ovakve price, dok beda I mizoginija klasicno cvetaju u drustvu, jer idu jedna drugoj ispod ruke.
P. S. Srpska zena je dobila pravo glass 1945. 26 godina pre te cuvene Svajcarske.
I Srbi sa tako jednom lepom tekovinom, sad pricaju jel zena zasluzila da je neko prebije ili ne ako je nosila kratku suknju I sprdaju se s tim. Ili jos gore o pravu glasa.
A to nije samo prica o pravu glasa vec o svemu. Kako neka drustva napreduju, a neka samo gledaju kako da nazaduju.
U americi je bas haos povodom ovog sranja tipa kazes ribi “daj de si gola” ona te prijavi jer se osetila kao komad mesa itd i zanemarujes sve njene kvalitete naustrb sisa i dupeta. Tacno treba svi da postanemo pedercine pa nek nabijaju vibratore u guzicu onda mater im jebem ustasku