Džordan Piterson

1. ja ću tebe jebati za primer ako se slažeš

2. Jebem vam sunce neozbiljno

3. Sisajte mi kurac oboje postao sam bi od danas

4. Ako mi se ne budete obracali u skladu sa tim nevezano koliko sam naporan navuci cu vam medije i borce za nasa prava na vrat

5. Sta da dodamo bi ispred nika kad ti se obracamo?!
    Oke bips

6. uskracivanje seksa jedini nacin def, ja legnem na ruku lepo prespavam ujutru utrne i izgleda ko da drkam tudjom rukom, a da vidim gde ce one da se snadju patrijahalna drzava 90 sig je sramota da kupe plasticni kurac

7. https://www.reddit.com/r/AskFeminists/comments/8exbec/do_you_think_youd_be_opposed_to_traditional/

jbt, ovde bi bilo idealno da kad neko postavi pitanje odgovoris kao feministkinja nesto na foru:

The gender roles as a construct don't infer the derivation to hypocritical male dominance. And I mean this in the traditional sense of pure feminism as it was in the ancient times before the white male dominance which started in the materialistic era of industrial, religious hardship.

slicno nesto da nalupam i da gledam diskusiju ispod...

8. Moze se I bez kurca.
    Kyrac samo u probleme uvali.
    Tako da se ja ne bih kurcila na tvom mestu I sjebavala sebi cirkulaciju tako bzv

9. na svako pitanje bi odgovorio nesto duboko filozofski i gledao sta ce da se dogodi.

pitam se koliko ovih postova jeste takvo, jer neki bas lice, a tlo je plodno za tako nesto.

10. Pa tim “bi” asociras na moje opredeljenje i malo je reci vredjas me tako da ces biti prijavljen ako ponovis uvredu

11. picka je def precenjena

12. Ljudi se bavi feminizmom jako dugo.
    Smesno je sto postoje ljudi koji nisu feministi jos uvek.
    Kad vidim kakva debilna pitanja se jos razmatraju, umesto da se podrazumevaju, dolazim samo do zakljucka da se istorija vrti u krug.

13. idite bre na redit to vam je sustina sampotvrdjivanja i nalazenja budala koje pricaju isto kao ti. samo treba da lupas gluposti sa par bazvorda u kontekstu i gledas kako nije ni bitno sta sagovornik prica.

14. umesto sto vas sprle troluje jadno ovde na reditu za sirotinju

15. Lol vuka redit za sirotinju
    Lol

16. A nije tako, nije vuka ni za sirotinju, ona je redit za soc slucajeve marginalizovane na razne nacine
    I ovo za jadno trolovanje sam zapamtila

17. redit i 4 chan su izvikani do mojega, 99,9% tema je prica rasnija na steroidima

18. reddit je sranje gde kad udjes sa drugacijem misljenjem od onog o cemu je grupa izgleda ovako nekako:
    https://newsblaze.com/wp-content/uploads/2017/02/stoning-to-death.jpg

zato je zabavno.
    jos zabavnije je kad se pravis da si deo grupe lupajuci najgore gluposti.

19. Koga bre troluje

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.