Prijava

Po radnom ugovoru u ozbiljnim kompanijama ukoliko ima fizickog posla, pise da se muskarcu garantuje nedizanje tezine vece o 30 kg, a zenama 20 kg

trebalo bi da bude jednako 30-30 ili 20-20

Smanjeno je na 25kg bombi

dugo nisam radio u Srbiji, ne znam

Da ali svejedno tih 25 nece nositi zena ako ima muskaraca, nece ni 5 da podigne nego ce u tebe da gleda

Pričao je Pezos još odavno kada su išli on, njegova devojka tadašnja i njegov drug na kampovanje pa je on sam nosio dve gajbe piva a devojka pomogla njegovom drugaru da ponesu jednu zajedno.

Pa i ne pricam za srbiju, kod nas nema ogranicenja tog tipa. Ali recimo stigne mi nesto iz holandije i stigne u 3 kutije i platim veci transport iako je moglo u dve da stane lagano al bi onda jedna bila teza od 25kg i nemaze jbg

Па мушкарац и треба да понесе више од жене. На страну та прича једнакост курци палци, али онај који пусти жену да понесе исто или више од њега због те приче о једнакости заслужује ужичко преко лобање мин.

Evo ja pre neki dan išao sa kolegom da pokupimo trosed i kauč od nekog Švabe koji živi na drugom spratu u zgradi i pošto je ovaj kupio novi nameštaj jelte ovi likovi što su dovezli to sve (dal je Momax kompanija ili koja je već sam zaboravio) mu ostavili ceo kombi ispred zgrade rekli zajebi nećemo mi to da tovarimo snađi se i kad istovariš javi nam se doći će neko po kombi. Malo je reći da smo taj moj kolega i ja izvukli najdeblji kraj jer smo gastarbajterska govna. Nije nam ni platio za istovar tog novog kauča, doduše dao nam je paket piva iz pivare u kojoj radi.

Priča nema mnogo veze sa ženama, ali ima veze sa nošenjem teških stvari i ovo što velite za težinu više od 25 kg

Ima li tema gdje ćemo dijeliti šta smo sve nosili?
Jes da je Glavni ćaća, on je digao korsu i ja vjerujem u to.
Upravo danas smo moj ćaća i ja iznijeli sami Milan Blagojević kotao na pelet od 25 KW, trebalo nam je 10 minuta do skontamo kako da uhvatimo peć, i jedno minut da unesemo u kuću i postavimo na mjesto. Ima brat bratu 300 kila peć da ga jebeš al mi smo jake momčine.

a gledao sam kako jedna momčina diže na rame bačvu od 200 litara nafte i nosi u magacin jedno 30 metara, krstio sam se.

Procureo kotao zimus Gorenje TVT sa bojlerom za toplu vodu 30 godina imao, ja ga isekao sa instalacije i odgurao do vrata, sutradan ga nas trojica izbacili i natovarili na prikolicu 475 kila izneo na otpadu.
Imam ukupno 5 beckih kasa gvozdje/beton sve su na spratovima, jebem li ga koliko imaju, ali imaju mnogo 500 kila sigurno, tu su radile fosne uz stepenice, ali najteže sto sam nosio je pijanino na peti, i posle deset godina nazad sa petog. On ima mesta da ga uhvate cetvorica, ali muda ti otpadnu koliko je tezak.

Mermerni sto za bilijar kupio jeftino istripovali se nas 4 da ga ponesemo. Zvali jos dvojicu u roku od 7 sekundi i to je bilo jedva

Kamin sam nosio neki prenosivi jelte, drug i ja
Na brzinu kao ajde ne nosimo daleko kad sam spustio krece krv da kaplje od negde ja pogledam on mi poskidao kozu s 3 prsta jebem ti dan
Jer sto da uzmem 2 krpe u ruku pa preko njih da uhvatim

E jebiga brt da nije rikno Ostoja on bi ti to rešio lagano

Edit: kažem za Torazulua i pijanino

I ta pec mrtva je jebenija od kurca

Najgore su te kabaste stvari, nemaš za šta da ufatiš jebem im oca

Ta pec samo na konopac