Lokali po Srbiji sa odlicnom hranom

1. Najbolje ćevape sam jeo u Višegradu, cevabdžinica Lučić, majko mila kakvo je ono savršenstvo. Od priloga trpaju samo lukčinu i to te ni ne pita dal oćeš ili nećeš, podrazumeva se kao, što apsolutno podržavam. Bukvalno mi je ispao ćevap iz lepinje u blato i nekih desetak sekundi sam ozbiljno razmišljao da li da ga uzmem i pojedem i reko ajde bre Miloše nisi tolika sirotinja jebena, nego sam se vratio po još desetku.

Kod Cice na Nbgdu sam jeo ćevape, go kurac jbg.
    U Žirafi 23 na Nbgdu preljubazne kobaje.

2. da, da, Leskobar jebeni, jeo sam tamo par puta kada sam pijan izlazio iz Majnersa. Solidno meso, pogotovo kada si janpi kao majka. Rekao bih da je odličan sig, ali nisam jeo trezan.

3. Bukvalno mi je ispao ćevap iz lepinje u blato i nekih desetak sekundi sam ozbiljno razmišljao da li da ga uzmem i pojedem

Kralj ahahahhah

4. Dobri u leskobaru ali ljuto nemaju. Bilo ljuto samo arminu xd

5. A u zirafi kobasice bas i nisu nesto, u frendsu su npr bomba. Jokic mesara isto najbolje kobasice ikada. U zirafi se rebarca jedu

6. Pivo i kobaja ima solidne bavarske i slične kobaje isto.

7. I berliner jelda

8. I ajde da pomenemo trenutni hot spot-central pub. Imaju dobar cips od pravog krompira

9. Jebem li ga, meni se u Leskobaru i nisu svidele nešto. Prosek, mada verovatno je takav utisak zbog bajate lepinje.

10. Da, lepinja je bila stara tri dana fazon

11. Prebajate jbeno, a de nije ljuto, ljutenica plus urnebes ja kao ponovio somijevo
    Tu noc nisam spavao, ujutru odmah litar balansa inace unutrasnje krvarenje xd

12. Pa somi je ponovio moje ja sam prvi to trazio ja sam trenseter taj ja radim to pomenite me ja sam ego manijak

13. Burgerhouse ima prilično pristojne burgere tu blizu Kneza

14. Najbolja pica parce u bg, ovako s ulice, poncho ja kazem?

15. Најбољи роштиљ у Београду је "Ћирино дрвце". Знам из прве руке да је месо одлично домаће, чисто. Цене су скупље али је храна најбоља. Препорука су ђунта, екстра ђунта, дрвце, ћевапи, роловано бело. Код хотела "Југославија", поред максија, то је бивша Гоце Делчева, булевар глади

16. Na samom kraju. Iza je i pink panter, i oni su ok dok se jedu ali posle podrig smrdi na mrtve muslimane

17. U Tomi je recimo četiri sira je okej. Mada retko jedem pice baš, ako da ne bih znao.

18. Na bucka su svi zaboravili izgleda... :(

19. Iako niko nema pojma kakva je pica od one salate preko haha

20. U Interkontinentalu su rebarca odlična.

Little Bay je okej, sa sve onim kič operskim ambijentom, ali imaju pristojnu hranu. Doduše, nisam bio tamo jedno dve godine, i nikad mi neće biti prvi izbor, al' je solidan.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.