Nelol u 2018-oj

1. 9gag ne pratim ima nekoliko meseci..pa da tacno od pocetka 2018..samo izvode skeceve sa superherojima, kao neka decija stranica...

2. 9gag je govno samo kace macke i slatkise i iritantne mimove

3. To nije novo za 2018 lol takav je od starta

Pljuvanje rijalitija

4. 9gag je onako teška kancerčina, žao mi je što to ranije nisam vidio

Teme šaljivog sadržaja na vukajlija.com

5. Pravljenje fora na temu krajiške muzike, rakijade u pranjanima i vruće janjetine

6. Etiketiranje svega kao nelol, da bi bio lord.

7. Pravljenje fora na temu krajiške muzike, rakijade u pranjanima i vruće janjetine

haha da da

8. Nelol mi je da se neka klinka ‘97 (crnkinja) uda za Vinsenta Kasela, prekaljenog perverznjaka od 55 godina.
    Ne znam zasto, al mi je nelol

9. pre 3 sataZelen Lukac
    pre 3 satakosmopolita
    pre 13 satiТрнавац
    pre 2 danaYouCantHandleTheTruћ
    pre 2 danaСМарко
    pre 7 danaФејзбукманијак
    pre 10 danaJohnny Kurajber
    pre 7 mesecimessalina
    pre 9 meseciMala Vidra
    pre godinu danaurrad

10. Anđelka jebena
    Još sad vodi kviz nek
    Andrija je car da se razumemo

11. Krle96
    Nelol mi je da se neka klinka ‘97 (crnkinja) uda za Vinsenta Kasela, prekaljenog perverznjaka od 55 godina.
    Ne znam zasto, al mi je nelol

ЈБТ гле стварно је у вези са неком 22годишњакињом

12. Pa jok nego ce babu od 50 da smuva, boli ga kurac

13. Što nelol, svaka njoj čast kad je uspela da zbari jednog Vinsa Kasela!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.