Nelol u 2018-oj

1. zasto nelol kad imamo nasu rec za to-nesmesno

2. mrzim kad neko koristi turcizme, to je ubedljivo najgore sto moze da uradi u govoru, onda kad koristi latinske reci da bi bio na nivou.kao kad sam muvao jednu iz DS-a i pitam je jel hoce da joj posaljem sliku kurca ona kaze da je indiferentna prema tome.ja pogledam u gugl vidim da znaci nezainteresovan.ne kaze da je nezainteresovana nego je indiferentna.more mars u picku materinu

3. Nije nezainteresovana, nego ravnodusna. Trebao si poslati.

4. e jesam ispo ovan

5. Joj labo gresis

6. To ti je kao kad izadjes sa devojkom pa je pitas da je poljubis, nema sanse da ce reci da. Ali ako samo uzmes i poljubis je pristace i u tvoj podrum da dodje da joj kacis pijavice na butine. Isto i slanje kurca cim pitas ona nece alI ako samo posaljes dobices nazad sliku kako se naguzila i lupa se varjacom po guzici

7. hahah..sta ti je zenski mozak, kad je pitas oces da se jebemo ona nece a kad ne pitas onda oce

8. Brt ja sam par riba pitao kad me mrzelo da se cimam i one pristale tipa 3/4

9. Pa i ja tri puta. Nedeljno.

10. Jer kapiram da nije napisao tri od cetiri nego tri cetvrtine

11. Ja samo zeni par puta poslao kad nismo u istom gradu ziveli jedno vreme. Bedarica mi nekako

12. Pa ima i do velicine kurca, da. Xd

13. Ne al sad ozb, institucija dick pica, mene nekako asocira na prljave indijce i turke koji šalju belkinjama

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.